Prei kerrie schotel xfaatje

Geplaatst op: 13.01.2021

Nou hier geen kant en klaar pakje en zakje meer want je recept is heerlijk! Ook lekker: groentelasagne met prei.

Fatima El Irari 6 november at Graag gedaan lieverd! Ik ga morgen het avondeten klaarmaken In sha Allah, en dat word de prei-kerrie ovenschotel! Hoiii Dankjewel Zou je het ook alleen met kaas erbovenop kunnen doen en zonder saus en zonder bepaalde kruiden want heb niet alles in huis en moet ff snel maken. Heb ik ook weleens gedaan. Ben zeer benieuwd. Hey fatima, ik heb m ndt gemaakt.. De ovenschotel is prima gelukt.

Lasagne recept komt er snel aan prei kerrie schotel xfaatje En geloof het of niet, ik heb nog nooit prei gegeten en nog nooit een quiche gemaakt. Ik wilde graag weten van welke merk je deze kerriekruiden gebruikt.

Ik maak mijn hartige taarten alleen iets anders dan de meeste mensen gewend zullen zijn. Onwijs bedankt echt waar.

Voeg de bloem samen met de kerriepoeder toe en roer het met een garde goed door. Ja, hoor je kunt ze beide weglaten.
  • Op deze manier komt het altijd goed haha.
  • Teeeeeee heeeeerlijk!!!

Onze kookboeken

Leave a comment Cancel Reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En op hoeveel graden? Ouafa 6 november at Ziet er super lekker uit! Isetta 1 januari at goeiemorgen Fatima. Met dit recept zet je in een mum van tijd een lekkere ovenschotel met prei en kerrie op tafel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als je bepaalde kruiden niet hebt, dan kun je die weglaten. Hallo Fatima, goed beschreven en het resultaat was geweldig, prei kerrie schotel xfaatje. Sinem 4 november at Oehh lekker! Dik of dun. Ik ben in ieder geval al super trots oo je hoor.

Hele graag gedaan lieverd! Ga zo door meid! Hoiii Dankjewel Zou je het ook alleen met kaas erbovenop kunnen doen en zonder saus en zonder bepaalde kruiden want heb niet alles in huis en moet ff snel maken.

Wat onwijs leuk om te lezen. Ik ben blij dat het heeft gesmaakt. Er staat mg voor de kerriesaus. Maar maak het uit een pakje. Vorige recept Volgende recept?

Je kunt de basis van de saus inderdaad ook voor andere recepten gebruiken. Grt, Marcella. Serveer het met een lekker stuk brood of salade.

Ik maakte deze ook al recepept zelf je oren uitspuiten de boeren keukenmaar dit was wellicht lekkerder dan een pakje. Sanne 4 november at Lekker. Fatima El Irari 4 november at Graag gedaan Sanne. Wat een complimenten.

Ik woon sinds kort in de VS en ik mis de pakjes die je in Nederland kan kopen om zulk soort maaltijden te maken, ui en paprika. Heel graag gedaan lieverd, prei kerrie schotel xfaatje. Fatima Prei kerrie schotel xfaatje Irari 4 november at Allah ibarkfiek lieve Lamia? Een lekker recept voor een tweetal n persoons quiches met prei, maar zonder de saus.

Fatima El Irari 6 november at Dankjewel lieve Ouafa! Heb zojuist deze lekkere ovenschotel gemaakt en mijn vriend en ik hebben er echt van gesmuld! Heb ik ook weleens gedaan.

Gewoon wat andere kruiden toevoegen en bijvoorbeeld door de pasta mengen.

Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van een ingevette ovenschotel. Keep up the Good work Fatima??. Ik ga morgen het avondeten klaarmaken In sha Allah, en dat word de prei-kerrie ovenschotel.