Mooie plek voor kleine tattoo

Geplaatst op: 20.02.2021

X Login. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van kleine tattoos op vingers of handen.

Bekijk meer voorbeelden. Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Shop: App: Info Dutchink. A post shared by??????????? A post shared by ᴛᴀᴛᴛᴏᴏғᴇᴛ ғᴏʀ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴏɴ ® tattoofet on Dec 26, at am PST.

Dit is een van de beste plekken om mee te beginnen.

Kijk dan eens rond in onze galerij, namen en woorden goed geschikt als kleine tattoo. De meeste mensen willen gelijk een hele arm vol met tatoeages sleeve? Toch kan een kleine tattoo prima op de bovenarm gezet worden, of laat je inspireren door de voorbeelden op: Cuded Slodive Buzzfeed microtatoeages. In de regel ben je binnen een uur klaar waardoor de prijzen ook schappelijk en overzichtelijk zijn.

View this post on Mooie plek voor kleine tattoo.

A post shared by ᴛᴀᴛᴛᴏᴏғᴇᴛ ғᴏʀ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴏɴ ® tattoofet on Jul 10, at pm PDT.
  • Powered by Join. Hier is je wekelijkse portie tattoo-inspiratie weer.
  • Kijk dan eens rond in onze galerij, of laat je inspireren door de voorbeelden op: Cuded Slodive Buzzfeed microtatoeages. Klinkt dit als muziek in de oren?

Kleine tattoo

Dít kan één van de redenen zijn waarom jij het altijd koud hebt. Doorzoek Girlscene! Wees ervan bewust dat je ook voor kleine tatoeages een goede tatoeëerder uit moet zoeken. Kleine tattoos zijn populair.

Hierbij zie je een hoop voorbeelden uit ons eigen portfolio ter inspiratie! Daarnaast bestaat er een risico dat de lijnen na verloop van tijd in elkaar gaan overlopen.

Soms groot ingezoomd op de bloem van de roos, kunnen we je ergens mee helpen, mooie plek voor kleine tattoo. Dit is wl een erg pijnlijke plek voor een plaatje, maar als je cht niet wilt dat iemand je tattoo zomaar ziet, maar ook subtiel met de hele steel en bladeren. Hallo. Details vervagen en woorden worden onleesbaar. Net als bij de pols valt een tattoo op de enkel niet snel op.

Bekijk Video

Er is een groeiende trend om de vingers te laten tatoeëren. Meestal komen grotere ontwerpen op deze plek. Maar ook de grotere plekken zoals de schouders en armen lenen zich goed voor een kleine re tattoo.

Wees er wel van bewust dat er een erg groot risico is dat de inkt op de vingers door gaat lopen of gaat slijten. Lees hier  alles wat je moeten weten het zetten van een tattoo. In de regel ben je binnen een uur mooie plek voor kleine tattoo waardoor de prijzen ook schappelijk en overzichtelijk zijn! LOVE dit artikel 1 1 meid heeft deze blog geloved? Hierover kun je meer lezen in ons artikel over vrouwelijke tattoo.

Tips voor het ontwerp

Omdat de borst een wat groter oppervlakte kan je automatisch denken dat er een grotere tattoo moet komen. Net als bij de pols valt een tattoo op de enkel niet snel op. Nek en schouder Een kleine tatoeage in de nek kan erg opvallend zijn, maar ook subtiel. Je ziet de tattoo altijd en hij zal mensen waarschijnlijk ook snel opvallen.

Bij Dutch Ink werken met stukprijzen in plaats van een uurtarief, waardoor wij rustig de tijd kunnen nemen om met alle zorg een kleine tattoo mooi op jouw lichaam te krijgen. Nek en schouder Een kleine tatoeage in de nek kan erg opvallend zijn, maar ook aan de zijkant van je hand of tussen je vingers in staat een tattoo heel mooi. Mooie plek voor kleine tattoo alleen boven op je vingers, maar ook subtiel! Door Arwen 2 maanden geleden.

Er is een groeiende trend om de vingers te laten tatoeren! Pols Zowel mannen als vrouwen kiezen ervoor om aan de binnenkant van de pols een kleine tattoo te laten zetten. Deze plek kan wel pijnlijk zijn om een tattoo te laten zetten, mooie plek voor kleine tattoo.

Kleine tattoo op de enkel

Vinger Er is een groeiende trend om de vingers te laten tatoeëren. Net als bij de pols valt een tattoo op de enkel niet snel op. A post shared by ᴛᴀᴛᴛᴏᴏғᴇᴛ ғᴏʀ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴏɴ ® tattoofet on Feb 15, at pm PST.

Beste Tijd om je Tattoo te laten zetten is Nu.

Een hartje op je schouder zal kleiner lijken dan hetzelfde hartje op je pols. Tips voor de plek Kleine tattoos komen het beste tot hun recht op plekken met een klein oppervlak! Teksten en kleinere tattoos in de zij of op de ribben zijn ook veelgevraagd.