Lijst grootste nederlandse youtubers

Geplaatst op: 13.09.2020

Hierbij upload hij elke dag een nieuwe video waarin verschillende games voorkomen. Hierbij gebruiken de danseressen de nieuwste hits, zodat je meteen op je favoriete nummers kunt dansen.

Kwebbelkop ik we een Nederlandse YouTuber. Daarnaast maakt hij ook nog iedere dag een game video waarin hij verschillende spellen speelt, zoals Fortnite battle royale. StukTV Armoowasright Ook begon ze in met het acteren in verschillende films.

Fifalosophy Hierbij gebruiken de danseressen de nieuwste hits, zodat je meteen op je favoriete nummers kunt dansen.

Maar hij verdient wel zijn geld door filmpjes te plaatsen op zijn kanaal. Enzo Knol is een van de grootste Nederlandstalige YouTubers en hij is door zijn broer geholpen met het opzetten van zijn YouTube kanaal. Op zijn YouTube kanaal voert Kelvin verschillende opdrachten uit? HJB maart 22. Kwebbelkop heeft lijst grootste nederlandse youtubers dit kanaal iets meer dan 9 miljoen abonnees en meer dan 3.

Definitie van Nederlandse YouTube-kanalen

Jouw Reactie? Anoniem oktober 15, Jackie oktober 25, Ook in Nederland zijn er er mensen met heel veel abonnees. Piet 9 juli bij Inmiddels is het kanaal uitgegroeid tot een grote business, inclusief een eigen platenmaatschappij.

StukTV In bracht de youtuber zelfs een eigen bioscoopfilm uit, genaamd Project Gio! Ongeveer n keer per week verschijnt er een filmpje op het YouTube kanaal van de Limburger Dylan Haegens. Op zijn YouTube kanaal upload Enzo Anne marie van blyenburgh magyarul dagelijks een nieuwe vlog, lijst grootste nederlandse youtubers. Ook Jelly doet dit in het Engels.

Wat is het verschil tussen TikTok en Byte. Daarnaast uploadt hij ook mixes en voorstellingen. Van deze film heeft ze ook de titelsong gezongen.

11 reacties op “Grootste YouTubers Nederland”

Hierbij is het belangrijk dat niet alle content in het Nederlands hoeft te zijn, maar wel een deel. Dit is te vergelijken met de gouden televizier ring maar dan voor het internet. Een Nederlands gezin maakt allerlei korte sketches en verhaaltjes waarin ze zelf te hoofdrol spelen. Kwebbelkop heeft op dit kanaal iets meer dan 9 miljoen abonnees en meer dan 3.

Wat is Google Discover. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dat werd al gauw een succes, dit zijn op dit moment de 10 populairste Nederlandse vloggers. Zo heeft hij een stem ingesproken voor de film De Notenkraak. Yur 30 mei bij Hoe dan ook, want voor ze het wisten hadden ze lijst grootste nederlandse youtubers abonnees op hun naam staan.

Ook begon ze in met het acteren in verschillende films.

Populairste YouTube-kanalen uit Nederland

Zo heeft hij de coronacrisis aangepakt om hard te trainen. Ik maak gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op mijn website te verbeteren. Het kanaal van Nikkie de Jager is internationaal bekend bij talloze mensen die van make-up houden.

Waar andere kanalen puur content voor YouTube produceren, daar plaatsen deze twee kanalen de hoogtepunten van The Voice-televisieuitzendingen. Donderdag 2 april

  • Zie hem nergens tussen staan?!
  • Hoewel dit wel Engelstalige kanalen zijn, komen deze van Nederlandse bodem.
  • Ook Jelly doet dit in het Engels.
  • Beautynezz

Vooral Grand Theft Auto is populair bij Jelly. Films, Youtube? Op het YouTube kanaal worden verschillende muziekgenres geupload waaronder: dance, trance en techno, en zijn kanaal is nog steeds groeiende. GameMeneer Jouw Reactie. In behaalde hij voor het eerste miljoen vie. Hij staat bekend om zijn sterke mening en soms redelijke grof taalgebruik, lijst grootste nederlandse youtubers.

Berichtnavigatie

Enzo Knol is een van de grootste Nederlandstalige YouTubers en hij is door zijn broer geholpen met het opzetten van zijn YouTube kanaal. Hierbij kwam hij tot nu toe al voor in vier films. In dit artikel kijken we naar de grootste youtubers van Nederland.

GameMeneer. Zij lijst grootste nederlandse youtubers allemaal aangestoken door Giovanni en ze staan nu ook wel bekend als d YouTube-familie van Nederland. Hij staat bekend om zijn sterke mening en soms redelijke grof taalgebruik.

Later in werd het kanaal DagelijksHaaDee opgericht.