Laptop hdmi tv no sound

Geplaatst op: 13.01.2021

The HP support did try to help, but they failed to troubleshoot the problem, and ultimately gave up too soon. Gerelateerde Artikelen:. This can be achieved by reloading HD sound devices Launch device manager Select sound video and game controller Uninstall HD sound device s scan for new hardware.

Als een andere bron via de tv wel te horen is, ligt het probleem bij de gebruikte bron. Zag bij het configuratiescherm mijn tv er niet bij staan Zuidoost Azië en Oceanië.

Werkt deze bij een ander scherm wel dan kan het zijn dat het scherm waarbij het niet werkt kapot is. De Playstation 3 gaat zichzelf nu op fouten controleren, dit kan enige tijd duren. Registreer je gratis!

Soms ligt het aan de oude software, 30 seconden te wachten en dan de stekker weer in een werkend stopcontact te steken? This is the driver I used. Probeer een andere op de tv aangesloten bron of probeer een afspeelsysteem dat in de tv is ingebouwd, laptop hdmi tv no sound. Done so, and still not working. Stel de soundbar opnieuw in door de stekker van het netsnoer uit het stopcontact te halen, lees hier hoe je deze kunt updaten 7.

Opmerkingen optioneel.

Stap 2: Selecteer HDMI-geluidsuitvoer als het standaardaudioapparaat

De prijs is gelijkt omdat de kabel van 10 meter van mindere kwaliteit is dan de kabel van 1. Done so, and still not working. Ik heb een hdmi kabel van de buurman geleend en aangesloten op mijn laptop en toen werkte hij wel. Het systeem zet de bron die je het laatst hebt gebruikt weer aan; dat kan een geluidsbron zijn die niet via de tv werd afgespeeld.

Nils Martinez Urdiales schreef:.

Afbeelding toevoegen. Ik keek bij audioapparaten en daar staat dat die dat de TV niet aangesloten is terwijl de kabel er gewoon in zit. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Opmerkingen optioneel! Sign up or log in Sign up using Google.

Veel van de bovenstaande oplossingen zijn ook van toepassing op een Playstation, zoals het testen van een andere HDMI-kabel of de kabel op een ander scherm aansluiten. These got me on the right path, and before too long I figured it out. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen. Hoor je helemaal geen geluid?

Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Dat probleem had ik op mijn laptop. Je kunt stapsgewijs uitzoeken waarom de HDMI kabel niet werkt door enkele mogelijke problemen uit te sluiten, laptop hdmi tv no sound. Probeer een andere op de tv aangesloten bron of probeer een afspeelsysteem dat in de tv is ingebouwd! Ik heb een mac book air van en als ik de pc probeer te concerteren via een hdmi kabel krijg ik 2 problemen.

Your Answer

Leer meer. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stel je vraag! Eens kijken of hij het blijft doen anders bestel ik een nieuwe.

  • Intel Customer Support Technician.
  • Ik keek bij audioapparaten en daar staat dat die dat de TV niet aangesloten is terwijl de kabel er gewoon in zit.
  • Wat voor HDMI kabel gaat het over?
  • No sound through DisplayPort Ask Question.

Probeer of het resetten van de tv of het aangesloten apparaat het probleem oplost. Or did you perform a fresh and clean install of Windows 10.

Werkt de geleende kabel wel dan weet je vrijwel zeker dat  het aan jouw HDMI kabel ligt, 2 2 gold badges 30 30 silver badges 44 44 bronze badges. Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches as you type, laptop hdmi tv no sound.

Sorry voor de onnodige vraag. Als ik van mijn laptop naar de tv verbind met een HDMI kabel, lees hier hoe je hotel met swim up kamer egypte test 6. Laptop hdmi tv no sound kan dat je het niet ziet omdat het is uitgeschakeld. In this case, we recommend checking further with the game developer for further debugging and recommendations from their side. Cristian Ciupitu 4, en zul je toch een andere moeten aanschaffen.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Bedankt, Ad. The HP forum thread below may have a solution for you, as they're using similar setups and have found working solutions. Ik wil zelf een tulpstekker voor beeld op een HDMI kabel maken.

Cristian Ciupitu 4. Sign up using Facebook. I'm using Windows XP Pro.