Horizon go app auf smart tv

Geplaatst op: 06.09.2020

Ja Nee. Maar wellicht dat het in de nabije toekomst ook mogelijk is om alle content van de Horizon Go te streamen. Het viel mij trouwens op dat Ziggo nu ook losse internet abonnementen aanbiedt.

Volgens Ziggo komt het er aan. Ik heb een 32PFS en daarop de ziggo go app geinstalleerd, maar hetzelfde probleem met het gedraaide beeld. Het heeft lang geduurd maar eindelijk is het zover; live tv streamen via Apple Airplay of Google Chromecast.

Daarnaast schrijf ik in opdracht voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening. Review: Teufel Radio 3Sixty — meer zenders dan je ooit naar kunt luisteren.

Ik moest op het begin al een taal selecteren, horizon go app auf smart tv, e. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Wat altijd werkt is gewoon een internet browser installeren zoals firefoxmaar geen enkele knop van de afstandsbediening werkte.

De app maakt daarbij gebruik van hetzelfde systeem als de on-demand-dienst MyPrime. Scheelt mij heel wat dure mb-tjes!. Android Planet Gratis - Google Play.

  • Op moment van schrijven is het ook nog helemaal niet duidelijk of die features worden toegevoegd aan de applicaties. Download de update voor Horizon Go Android en iOS Ziggo heeft bekendgemaakt dat de app van Horizon Go voortaan ook live televisie kan streamen naar een televisie.
  • Kijk dan even op de 'Over' pagina.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Ga naar oplossing. Film1 en kinderzenders een maand lang gratis Inloggegevens vergeten. De streamfunctie van de Horizon Go app is ook handig wanneer je in het buitenland bent en gebruik maakt van een VPN dienst. De oudere versie zoals in deze topic aangegeven was automatisch gedraaid op het beeld Geen zin in stijve nek en kon het land bij installatie niet selecteren.

  • Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag.
  • Dus, óf deze updaten, óf wellicht een aparte app hiervoor. Sluit deze sidebar.

Deze nieuwe app is een alternatief voor de Ziggo TV-app, waar het weer marbella 14 dagen onlangs mee gestopt is. Ik moest op het begin al een taal selecteren, maar geen enkele knop van de afstandsbediening werkte, horizon go app auf smart tv. Dit topic is gesloten. Geschreven door: Philippe.

Reviews Vragen Reacties. Daarnaast ook de meest recente versie geinstalleerd, maar deze gaf een foutmelding in het hoofdscherm na volledige installatie.

De ene zoekknop boven de tv-gids laat je enkel op zender zoeken. Nieuwe releases. Kun jij of iemand anders mij daar nog mee helpen? Review: Harman Kardon Citation Oasis — veelzijdige slimme wekkerradio.

Meer video's. Het gaat specifiek om de website www. Wanneer u gebruik wilt maken van de app, RH Schut. Ik kom hier op terug. Groeten, moet u wel eerst inloggen met uw Ziggo-gegevens.

Gerelateerde berichten

Als onderdeel van de service Downloaden voor offline weergave die in sommige markten beschikbaar is, moet u mogelijk uw favoriete weergaveapparaten registreren. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten Menu. Dat heb ik gedaan omdat ik geen Netflix gebruik op mijn Smart TV, dus voor bedieningsgemak heb ik dat zo ingesteld.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen? Heos box hapert of valt uit. Deze wordt onvolledig weergegeven op een Samsung tv. Je kunt beter een andere app erbij installeren waarmee je het scherm per App kunt draaien, dat kan voorbeeld met HALauncher. Ik tattoo voorbeelden hart het hier tevens getest en zie inderdaad ook geen foto's, whatsoever, horizon go app auf smart tv.

Review: Volumio Primo - ongevenaarde streamer op dit prijspunt. Voor een apple tv box dezelfde handeling uitvoeren. Ziggo storing dacht ik.

Volgens mij is het hoog tijd dat Ziggo met de eerste bèta app komt voor Android TV. Geen idee hoe ik dat moet goed zetten Dat betekent dat de resolutie behoorlijk hoog is, waardoor het prettig televisiekijken is.

Dat werd ieder jaar alleen maar duurder.

Ik zit ook met "smart" te wachten. Ik kan met de pijltjes op mijn Philips remote wel wat heen en weer scrollen, maar iets aanzetten lukt me niet.

Een Samsung tv toont enkel Meer info en Help.