Google earth installeren in basecamp

Geplaatst op: 21.02.2021

Open nu een Command box Start knop, tiep in: CMD, dan 1x rechtermuisknop klik op programma naam en kiezen voor starten als Beheerder of Administrator. Om dat werkend te krijgen kun je de beschrijving onder punt 2 volgen.

Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. De nieuwe Garmin Zumo XT!! Wanneer je deze niet meer hebt, kun je deze nog voor Windows downloaden. Is de programma locatie waar Google Earth staat veranderd? Login Gebruikersnaam of e-mailadres. Om een track of route in Google Earth te bekijken is het niet perse nodig om dat via BaseCamp te doen. Beter is om te zoeken naar een oplossing.

Wat ik niet geprobeerd heb is de originele elektrische pomp zwembad praxis, direct te hernoemen. Mapsource werkt weer als vanouds ook met GE. Ja en nee: Er is namelijk een belangrijke ontwikkeling in routeland: de zogenaamde Google Maps api is niet meer gratis. Wat is de exacte foutmelding. Heeft met privacy te maken. CCleaner gedraaid?

Je kent het wellicht wel: als je in mapsource of Basecamp aangeeft je route te willen zien in Google Earth krijg je de irritante foutmelding dat Google Earth niet geinstalleerd is. Bericht door Marco » vr mei 10, pm. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
  • De nieuwe versie van Google Earth Pro werd op een andere plek op de computer geïnstalleerd en Basecamp kon het daardoor niet meer vinden. Met het tooltje van Brian Folts kun je echter automatisch de hele route gesimuleerd rijden.
  • Waarschijnlijk werkt het direct hernoemen van het originele bestand ook al.

U bent hier

Nu moet het weer werken. Ga naar de website van Google Earth om dit te downloaden en te installeren. Open nu een Command box Start knop, tiep in: CMD, dan 1x rechtermuisknop klik op programma naam en kiezen voor starten als Beheerder of Administrator.

De kleur van de track is dan niet dezelfde als de kleur waarin ik hem heb opgeslagen. Ik werk met Mapsource 6. Start nu eerst Google Earth Pro en wacht!

Wie weet wat er aan de hand is. Vervolgens moet je in het zwarte scherm dat je dan krijgt de net gekopieerde regel plakken ctrl-V en op ENTER drukken! Dus BaseCamp ook niet. Of via Mijn Computer hier naartoe bladeren. Maarrrrrr: gaat het je erom met streetview de google earth installeren in basecamp van een zojuist ontworpen route te bekijken dan is er een ander heel handig tooltje.

Garmin Zumo XT

Ook die laatste is tegenwoordig gratis en biedt wat extra mogelijkheden. Style by Arty Nederlandse vertaling door phpBBservice. Bericht door Marco » zo mei 01, am. Verwijder de nieuwste versie van Google Earth, herstart je computer en download een oudere versie van Google Earth via: Google  Earth 7.

Nu krijg je de vraag: Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt. Mocht het nog niet werken, maar deze staat al op mijn PC. Mapsource werkt weer als vanouds ook met GE. Kijk vervolgens even welke van onderstaande voor jou van toepassing is en kopieer de tekstregel selecteren en drukken op ctrl-C. Hij geeft een schermpje dat vermeld dat GE geinstalleerd moet worden, controleer dan waar het programma opstart: rechtsklik op de snelkoppeling van Google Earth op jouw bureaublad en klik dan op Eigenschappen, google earth installeren in basecamp.

Twitter Tweets by GpsWijzer.

Garmin Edge boek

Over de auteur. Ditmaal kijken we naar de grote concurrent Basecamp vindt Google Earth niet? Wanneer je de oude versie gebruikt, kan het zijn dat de koppeling nog niet goed werkt.

  • Bericht door Wolf » vr mei 10, pm.
  • Bedankt voor de hulp.
  • Wanneer je het werkend hebt gekregen, heb je een kans dat wanneer je daarna een update doet naar de nieuwste versie van Google Earth Pro dat het blijft werken.
  • Terugkeren naar de oude versie van Basecamp raad ik niet aan: het kan zijn dat je gegevens verliest en bovendien dat basecamp na een tijdje tóch weer automatisch de nieuwste versie installeert.

Ja en nee: Er is namelijk een belangrijke ontwikkeling in routeland: de zogenaamde Google Maps api is niet meer gratis. Mocht het nog niet werken, controleer dan waar het programma opstart: rechtsklik op de snelkoppeling van Google Earth op jouw bureaublad en klik dan op Eigenschappen.

MapSource kijkt in een registersleutel om te zien of Google Earth is genstalleerd. Accepteer Lees meer. Hans Vaessen. Klik nu op Opdrachtprompt administrator. Log in om te reageren. En dan kun je ook niet met onderstaande uitleg corrigeren, google earth installeren in basecamp.

Plaats een reactie

Lees verder. Is de programma locatie waar Google Earth staat veranderd? De foutmelding die ik krijg is: Google Earth vereist.

Ron Stuveling schreef:. Op moment van schrijven zijn de meest beperkende maatregelen rond het coronavirus in vrijwel heel Europa Voor Google Earth Pro: Win 7, 8.

Wil je meer weten over het gebruik van Google Earth en BaseCamp, kijk eens naar onze boeken en handleidingen.