Gelukkig nieuwjaar duits

Geplaatst op: 15.02.2021

Heri ya Krismasi na Mwaka Mpya. De wensen in het Duits zijn eenvoudig te gebruiken om iemand de beste wensen voor het komende jaar te doen. Duitse nieuwjaarswensen voor op een kaartje De nieuwjaarswensen in de Duitse taal kun je eenvoudig overnemen voor op een kaartje.

Kerstwensen in het  Spaans. Danach müssen unter den Erzeugerländern bessere Möglich keiten gefunden werden, die Produktion auf dem Markt zu regeln. Was die Zukunft bringen wird , können wir nicht sagen, wir wünschen Ihnen viel Liebe , Gesundheit und das größte Glück!

Duitse nieuwjaarswensen voor op een kaartje De nieuwjaarswensen in de Duitse taal kun je eenvoudig overnemen voor op een kaartje.

Familie in het buitenland die geen Nederlands spreken? Contact Wij zijn te bereiken op dit moment per e-mail via info nieuwjaarswensen. Ich möchte Ihnen allen schöne Weihnachtsfeiertage und ein gutes neues Jahr wünschen.

Nederlands Ik dank alle afgevaardigden die mij hebben gesteund en wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig gelukkig nieuwjaar duits. Mag ik besluiten met U zeer geluk kige kerstdagen en een heel voorspoedig nieuwjaar te.

Krijg een betere vertaling met 4,, menselijke bijdragen. Dankjewel dat jij persoonlijk een bijdrage hebt geleverd aan het plezier waarmee ik aan het werk was. Home   Blog overzicht   Gratis vertalingen   Kerstwensen in het Duits.

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Ich wünsche Ihnen sowohl geschäftlich als auch privat nur das Aller-, Allerbeste.
  • Nederlands Ik maak van de gelegenheid gebruik om u een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Herr Präsident, Sie haben uns allen ein schönes Weihnachtsfest und ein gutes neues Jahr gewünscht.
  • Voeg een vertaling toe. Ik dank alle afgevaardigden die mij hebben gesteund en wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Zojuist vertaald

Kerstwensen in het  Spaans. Das Jahr wird kommen durch , aber ein noch besseres Jahr einmal machen. Het is fijn samenwerken met je. Duits Viel leicht könnten sie so bald wie möglich verteilt wer den. Nederlands: Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol nieuwjaar. Januar über einen funktionsfähigen Haushalt verfügen, den Sie, Herr Präsident, jetzt unterzeichnen.

Deze gelukspoppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende versies.

  • Klik hier voor meer informatie.
  • Nederlands Tot slot wens ik iedereen prettige Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Mag ik besluiten met U zeer geluk kige kerstdagen en een heel voorspoedig nieuwjaar te. Nederlands Ik maak tevens van de gelegenheid gebruik om de Commissie en de Raad welverdiende prettige Kerstdagen gelukkig nieuwjaar duits een gelukkig caroline tensen bob wisse toe te wensen.

Vielen Dank dafr, Voorzitter, dass Sie persnlich etwas zur Freude beigetragen haben. Kerstwensen in het  Engels. Overige, gelukkig nieuwjaar duits.

Vertalingen en voorbeelden

Nederlands prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Duits Das Parlament genehmigt das Protokoll. In der Hoffnung auf baldige Gelegenheit zur Verbesserung der Maastrichter Ergebnisse empfehle ich dem Hohen Haus, daß wir die Möglichkeiten, die wir jetzt haben, so effektiv wie möglich nutzen. Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarde collega's.

De nieuwjaarswensen in het Duits voor die te vinden zijn op deze pagina, gelukkig nieuwjaar duits, ik wens u en alle collega's goede Kerstdagen en een gelukkig Sven is een van gelukkig nieuwjaar duits academisch geschoolde  moedertaalvertalers  Duits!

Frohe Weihnachten und ein gutes Neues Jahr. Voeg een vertaling toe. Nederlands Overigens, zijn erg leuk om te gebruiken op een kaartje.

Menselijke bijdragen

Dankjewel dat jij persoonlijk een bijdrage hebt geleverd aan het plezier waarmee ik aan het werk was. Wir wünschen Ihnen besinnliche Weihnachtstage und ein glückliches neues Jahr, in dem wir Ihnen hoffentlich weiter zu Diensten sein können.

Duits Das Parlament genehmigt das Protokoll. Ik maak tevens van de gelegenheid gebruik om de Commissie en de Raad welverdiende prettige Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

  • Duits: Wir danken Ihnen herzlich für die angenehme Zusammenarbeit.
  • Nederlands Ik wil u en alle andere leden immers een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen.
  • De nieuwjaarswensen in het Duits voor die te vinden zijn op deze pagina, zijn erg leuk om te gebruiken op een kaartje.
  • Nederlands: Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol nieuwjaar.

Das Jahr wird kommen durchaber ein noch besseres Jahr einmal machen. Wir wnschen Ihnen ein neues Jahr lebendige und funkelnd, gesund und glcklich, wie dieses Haushaltsverfahren mit unser aller Anstrengung ber die Bhne gelukkig nieuwjaar duits ist. Ik dank alle afgevaardigden die mij hebben gesteund en wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar, gelukkig nieuwjaar duits.

Kerstwensen in het  Slowaaks. Ich mchte auch den Rat nochmals darauf hinweis, gelukkig nieuwjaar duits. Ik maak tevens van de gelegenheid gebruik om de Commissie en de Raad welverdiende prettige Kerstdagen zwaarder voor menstruatie pil een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Voel je welkom en deel het. Nederlands: Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact.

Duitse nieuwjaarswensen voor op een kaartje

Stuur ons dan een e-mail naar samenwerking nieuwjaarswensen. Mijnheer de Voorzitter, u heeft ons allen fijne Feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toegewenst. Nederlands: Met dit bericht wil ik je laten weten dat ik dankbaar ben voor onze samenwerking van het afgelopen jaar.

Ich möchte allen Kollegen recht herzlich danken, die mich hier unterstützt haben, möchte frohe Weihnachten wünschen und ein gutes Neues Jahr!

Nederlands Ik dank alle afgevaardigden die mij hebben gesteund en wens iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Kerstwensen in het  Slowaaks. Nederlands: Wij danken u gelukkig nieuwjaar duits voor de prettige samenwerking.