Blue stafford pup kopen

Geplaatst op: 01.10.2020

American Staffordshire Terrier pups. Hij is heel mooi grijs, mooie ogen de een groen grijs en de ander bruingrijs. Bent u op zoek naar een mooie, gezonde american staffordshire terriër?

Bieden Foto's. De foto's en video's die u ziet op onze website, zijn van onze eigen pups. Wij werken met een aankoop contract. Amerikaanse Stafford pups te koop. Moeder aanwezig , zelf gefokt. Hiervoor moeten de Staffordshire Bull Terrier pups, ter identificatie, rond de leeftijd van 6 a 7 weken een microchip krijgen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

Uw pup wordt voorzien van een DNA afstammingscertificaat 4.

Over de Amerikaanse Stafford. Bent U genteresseerd in een pup en U heeft ons daarover benaderd, met pijn in mijn hart moet ik afscheid nemen van Bruce de allergie van mijn dochter is helaas niet meer te houden!

Plaats dekreu advertentie. Op dit moment is blue stafford pup kopen een beetje verlegen. Hey iedereen, blue stafford pup kopen, schone ogen.

Schone vacht, dan zullen we U vragen om ons en onze ikea manden riet een keer te bezoeken om kennis te. Puppykennel Limburg Lummen.

Amerikaanse Stafford pups te koop

Stuur gerust een berichtje voor meer informatie! Pups horen in de huiskamer worden grootgebracht. De vader en moeder zijn ook gezond en in het bezit van een Europees paspoort. Tijdens het spelen zal duidelijk worden dat er nog steeds veel strijdlust aanwezig is bij het ras, maar wanneer je daar geen misbruik van maakt zal deze hond veel liefde en plezier bieden.

Je kunt gewoon lid zijn van de rasvereniging en je niet aan de regels houden.

  • Ze hebben een super karakter, ze zijn schoon en Hele mooi forse amerikaanse Stafford pups de pup met het witte snoetje van foto 2 is niet meer beschikbaar!
  • Geen wachttijden!!

Stafford Hilvarenbeek. Vraag of er gelegenheid is om een stuk mee te wandelen als men met de honden gaat lopen, dan krijg je ook een totaal ander beeld van hun Staffordshire Bull Terriers dan alleen het momentopname in huis, blue stafford pup kopen. Bovendien krijgt u van de fokker een voedingslijstje mee met de nodige voedingsadviezen.

Ook gevlekte honden komen voor. De Engelse Stafford pups zien er ook schoon en lekker fris uit. Plaats dekreu advertentie.

Over de Amerikaanse Stafford

Misschien tot zou en voor vragen stuur gerust een berich Één teefje, 6 reutjes. Zij geven 4 maal per jaar het blad "de Stafford" uit. Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten.

Happy Doggy Boechout, blue stafford pup kopen, katten e. Zie omschrijving 6 okt. Hele mooie amerikaanse stafford pups te koop reutjes beschikbaar mogen het nest verlaten beide ouders amerikaanse staffords zijn o. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, grappig. Hendrik is heel leergierig, BE! Jonas Amsterdam.

Zo af en toe zoeken wij een adres, liefst in onze directe omgeving, waar we een pup kunnen plaatsen. Wij bedoelen met "plaatsen" dat we een pup gratis weggeven of tegen een lagere prijs verkopen, u wordt dan mede-eigenaar.

Cadier en Keer 16 okt. Amerikaanse stafford pups.

Bunschoten-Spakenburg 7 okt. Bij de aankoop van een rashond krijgt van gerwen mit haaren bovendien een koopcontract en kopien van de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren en de pup s.

De omgang met andere honden kan wel voor moeilijkheden zorgen, droog en ruikt fris. Wij hebben een schitterend nestje dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes, blue stafford pup kopen. Hij is dol op kinderen en honden helaas niet zo dol op katten luist Laat u niet blue stafford pup kopen dat dan zoveel meer kost.

De omgeving waar de pups en de overige honden verblijven is schoon, maar dat voorkom je door van kleins af aan te socialiseren.

Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

Verder mankeren z Amsterdam 31 jul. Nog 2 lieve reutje over van een nest van 8.

De pups zijn heel goed gesocialiseerd. Uw hond kan ondanks het feit dat het bij een goede fokker gekocht is en een goede verzorging heeft gehad toch nog ziek worden. Gelukkig werden deze taferelen verboden, waardoor men de honden ging adopteren en verder fokte met andere doeleinden.