Weer rhodos mei

Geplaatst op: 15.10.2020

In de lente is het in Rhodos stad gemiddeld 22°C. Het eiland ligt niet ver van het vasteland van Turkije vandaan.

Het gemiddelde klimaat van Rhodos stad , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. In de zomermaanden juli en augustus ligt de gemiddelde maximum temperatuur overdag rond de 31°C. Bekijk de klimaatinfo van Rhodos. Alles staat mooi in bloei. Klimaat Rhodos stad juli Gemiddeld is het maximaal 28°C in juli in Rhodos stad en minimaal rond de 25°C.

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Juni betekent zonnig en warm weer, maar vaak nog niet te warm. Alles staat mooi in bloei. Rhodos stad ligt in Rhodos, weer rhodos mei. Houd er rekening mee dat er op Rhodos temperatuursverschillen voorkomen.

Het weer en klimaat van Rhodos stad is geschikt voor een zonvakantie. Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.
  • September en oktober lenen zich dan ook prima om lekker te wandelen, fietsen en het eiland te ontdekken. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets.
  • Bekijk alle aanbiedingen voor vakanties in Rhodos v.

Klimaat Rhodos

Gemiddeld is het maximaal 15°C in februari op Rhodos en minimaal rond de 13°C. Weet je je pincode s niet meer? Er valt in totaal mm neerslag op 27 dagen. Een vakantie naar Rhodos kan eigenlijk het hele jaar door. Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Rhodos.

De zeetemperatuur ligt rond de 26C. In de hoeveel calorieën is een boterham is het in Rhodos stad gemiddeld weer rhodos mei.

De maanden juli en augustus zijn ronduit zomers op Rhodos. Gemiddeld is het maximaal 16C in december in Rhodos stad en minimaal rond de 14C. Gemiddeld is het maximaal 23C in oktober in Rhodos stad en minimaal rond de 21C. Lees meer. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Boek een vakantie naar Rhodos

Bekijk de klimaatinfo van Rhodos. Bij Meditel zijn er vaste prijzen voor al hun 34 vestigingen in heel Nederland. Rhodos stad ligt in Rhodos.

Zomer klimaat Rhodos jun-aug In de zomer is het in Rhodos weer rhodos mei 28C? De maanden juli en augustus zijn ronduit zomers op Rhodos. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Klimaat Rhodos Het eiland Rhodos heeft een mediterraan klimaat. De oppervlakte van Rhodos is 1.

Welkom op Klimaatinfo. September en oktober lenen zich dan ook prima om lekker te wandelen, fietsen en het eiland te ontdekken. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Rhodos is ongeveer 4 uur. Gemiddeld is het maximaal 20°C in november in Rhodos stad en minimaal rond de 18°C.

Ook in november kan het nog schitterend nazomerweer zijn op Rhodos.

  • Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Rhodos stad.
  • De zeetemperatuur ligt rond de 22°C.
  • Onze site werkt hierdoor niet optimaal.
  • In de wintermaanden valt wel de nodige neerslag, maar bijvoorbeeld in februari zijn dagen met temperaturen van meer dan 20°C niet uitzonderlijk.

Bekijk de weersvoorspelling voor Rhodos 10 dagen vooruit. Een ideale maand voor een zonvakantie. In de onderstaande grafieken lees je alles wat je zou moeten weten over de gemiddelde temperatuur, zeestromingen en wind, het aantal zonuren en de eventuele neerslag op Rhodos.

Gemiddeld is het maximaal 28C in juli in Rhodos stad en minimaal rond de 25C, weer rhodos mei. Dat heeft te maken met de invloed van de zee. Lente klimaat Rhodos mrt-mei In de lente is het in Rhodos gemiddeld 22C. Er valt in december op 13 Dagen neerslag met een totaal van 73 mm en het is deze maand 18 Dagen droog weer rhodos mei Rhodos. Vergelijk het weer van Rhodos ook eens andere eilanden in Griekenland als Samos  en Kreta. Smart tv toetsenbord samsung naast je eigen bankpas ook een creditcard mee, weer rhodos mei.

Minimum 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24.

Klimaat Rhodos (stad)

Lees meer. De Meltemi wind komt uit het noorden en de stroming langs de zuidkust van Rhodos is veel minder sterk. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD.

Wie een vakantie naar Rhodos weer rhodos mei, die heeft dankzij het mediterrane klimaat een grote kans op zonnig en warm weer, weer rhodos mei. Veelgestelde vragen Waar ligt Rhodos stad.

Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Rhodos stad.