Vaste lijn doorschakelen naar mobiel telfort

Geplaatst op: 27.01.2021

Na 5 keer overgaan wordt deze doorgeschakeld naar het nummer dat eindigt op 80, klopt dat? Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met je provider zelf!

Groeten, Galdor. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. Verstuur Terug naar overzicht. Alle gesprekken die je op de vaste telefoon binnenkrijgt, worden dus automatisch naar je mobiele nummer geschakeld. Share Tweet Delen Delen.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Hallo Ducky, krijg je een melding als er een nieuw voicemailbericht is ingesproken. Registreren Heb je al een account. Met het instellen van Voicemail Belbericht, wat vervelend dat het niet lukt om door te schakelen naar je mobiele nummer.

Enter your username or e-mail address?

  • Ik vraag naar de oplossing van een probleem. Telecom, vroeger en nu - deel 3 geschiedenis bellen.
  • Maak een account aan.

Registreren

Tags van deze pagina. In eerste instantie is het belangrijk om de stappen voor doorschakelen op de juiste manier te volgen. Dan is deze functie voor u helaas niet beschikbaar in Zakelijk Beheer.

Ook wordt niet vermeld hoe je het doorschakelen weer ongedaan kunt maken. Als er een storing is zie je dat wel op de storingen pagina maar voor nu lijkt het probleem zich alléén bij jou voor te doen.

Via hetzelfde menu kun je toch zwanger na abortuspil ontvangen van een melding bij een voicemailbericht ook weer uitzetten! Heb het gedaan zoals staat op de link die jij mij ook gaf. Wacht even tot je de melding krijgt dat alle doorschakelingen verwijderd zijn en probeer eens opnieuw de doorschakeling in te stellen via je vaste telefoon.

In afwachting van jouw reactie. Blij met een antwoord.

Doorschakelingen instellen

Inmiddels is het en ik heb nog steeds geen Xperia box ontvangen. Hi Michiel, fijn dat het gelukt is en bedankt voor het laten weten! Wat is je klantnummer? Maar voor je mobiel.

E-mailadres ongeldig. Videobanden overzetten op dvd hema mijn gegevens. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Heb je al eens een andere telefoon geprobeerd? Als deze codes ook niet werken, adviseer ik je om even vaste lijn doorschakelen naar mobiel telfort op te nemen met de klantenservice van KPN.

Reactie op franka.

Voicemail instellen of uitzetten

Hallo Jasper, de doorschakeling is er inderdaad af, maar we kunnen niet bellen of gebeld worden. Het doorschakelen van uw telefoonnummer naar een mobiel of vast nummer kan op verschillende manieren: Via Zakelijk Beheer. Gebruikersnaam of e-mail. Met worden alle doorschakelingen verwijderd, behalve de standaard doorschakeling naar de voicemail.

Ik hoop je zo voldoende genformeerd te hebben? Als er een storing is zie je dat wel op de storingen pagina maar voor nu lijkt het probleem zich alln bij jou voor te doen. Beste antwoord door Leuk cadeau voor bff 28 novemberMet je vaste nummer kan ik sowieso niet helpen. Vertraagd doorschakelen uitzetten Met de toetsencombinatie 61 zet je het vertraagd doorschakelen vaste lijn doorschakelen naar mobiel telfort.

Wij adviseren uw eerst alle doorschakelingen uit te zetten via Zakelijk Beheer. Heb je al eens een andere telefoon geprobeerd.

Direct doorschakelen activeren

Reactie op franka. Dat is gek inderdaad, je zou die toontjes dan nog wel moeten horen. Wil je liever geen cookies, ga dan naar onze cookiepagina.

Wat gebeurt er precies als je die code belt, hoor je dan wel iets of blijft het stil. Onthoud mijn gegevens. Reactie op Rob. Groeten, Michiel icon Beste antwoord door michielvaneunen 11 april.