Spreek engels vertaling frans

Geplaatst op: 03.03.2021

Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik spreek met kennis van zaken en ik denk dat u ook goed op de hoogte moet zijn. Categorie Productiviteit.

Beoordelingen en recensies Bekijk alles. Onze applicatie werkt ook als Engels voor alle taalvertalers, wat betekent dat je Engelse woorden, zinnen en alinea's kunt vertalen door te schrijven OF door spraakinvoer in een andere taal van de wereld. Vertalen Me: vertaal tekst app. Beschrijving Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren. Meer bij bab. Meer informatie. De vertaling kan vanuit elke taal in elke taal worden gedaan en dat kan ook de betekenis van het woordenboek zijn.

Nederlands Ilias. Vergeleken met andere spreken om apps te vertalen is deze Speak and Translate in alle talen app volledig gratis.

Meer bij bab. Toevoegen aan verlanglijstje. Beschrijving Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren.

Recensies Reviewbeleid.

Account Options

Versie 5. Live Weer: Weersverwachting. Dutch Ik spreek met nadruk mijn waardering uit voor de pogingen van het Franse voorzitterschap om nu al gemeenschappelijke procedures te ontwikkelen. Dutch Ik heb Turkije bezocht als lid van de mensenrechtencommissie van de parlementaire vergadering van de Raad van Europa en ik denk dus dat ik spreek met kennis van zaken.

Met de verplaatsing van een eenvoudige knop kunt u vanuit één taal vertalen en naar de uitvoer in een andere taal luisteren.

Compatibiliteit Vereist iOS

  • Liekekap , English me I.
  • Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Markeren als ongepast. Omaatje zebra. Wekker voor mij. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze app.

Voorbeeldzinnen

Dutch Ik wil me graag aansluiten bij de opmerkingen die mevrouw Kinnock zojuist heeft gemaakt en ik spreek met name mijn steun uit voor wat ze heeft gezegd over goed bestuur in ontwikkelingslanden. Compatibiliteit Vereist iOS Als je Spreek en Vertaal leuk vindt, stellen we het op prijs als je een recensie over ons schrijft. Galgje Galgje Zin in een spel?

Wekker voor mij: wakker worden! Grootte MB. Het is gratis: Misschien is de beste vertaal- en woordenboekfunctie van deze app dat deze helemaal gratis is. U kunt uw abonnement, of gratis proefperiode, wat betekent dat je Engelse woorden. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Onze applicatie werkt ook als Engels voor spreek engels vertaling frans taalvertale.

"ik spreek met" in het Engels

We willen graag de app beter en nuttiger maken voor jullie. Met de verplaatsing van een eenvoudige knop kunt u vanuit één taal vertalen en naar de uitvoer in een andere taal luisteren. Dutch Ik heb Turkije bezocht als lid van de mensenrechtencommissie van de parlementaire vergadering van de Raad van Europa en ik denk dus dat ik spreek met kennis van zaken.

Nederlands Ik wens je het allerbeste toe. Spreek engels vertaling frans als ongepast. Deze toespraak om app te vertalen kan u helpen vertalen vanuit elke taal in de door u gewenste outputtaal. Waarom doe je het niet allebei. Chinees, Zweeds. Website bezoeken. Met deze tekst- en vertalingstaal kunt u al uw taal- en vertolkingsbehoeften oplossen.

Of liever nieuwe woorden leren.

Zojuist vertaald

Met de verbluffende voice-to-voice-vertaalfunctie kunt u automatisch vertaalde tekst beluisteren, u hoeft niet keer op keer op de luidsprekerknoppen te tikken. Met deze tekst- en vertalingstaal kunt u al uw taal- en vertolkingsbehoeften oplossen. Met de verplaatsing van een eenvoudige knop kunt u vanuit één taal vertalen en naar de uitvoer in een andere taal luisteren. Vertaler Translate.

Prijs Gratis. Waarom doe je het niet allebei. Markeren als ongepast. Notes: For clear voice recognition, 'Clarity of Speech' is always required in your voice input.