Pijn in rug hoogte longen

Geplaatst op: 21.01.2021

Weer iets erbij om me zorgen om te maken…. Een kwaadaardig melanoom.

Hiervoor heb ik al verschillende onderzoeken gehad, maagonderzoek, darmonderzoek, echo, CT-scan, verschillende keren bloed laten trekken maar iets vinden doen ze niet. Ik sport veel, alleen heb ik er tijdens de sport geen last.

Zou het iets ernstigs kunnen zijn, want nu heb ik koorts en gevoel dat mijn lichaam moeite heeft met de juiste temperatuur aanhouden. Jurjan · Hoi Lousie, Ik snap dat je je afvraagt waar je pijn vandaan komt, maar als jij jouw eigen rugpijn niet kunt onderscheiden van longpijn, dan kan een ander dat al helemaal niet voor jou invullen. Dat heerste dus rustig aan zei de arts. Hallo Bobby, Ik ben in gestopt met roken, binnen 3 maanden 25 kg.

Zo zie je… specialisten kunnen niet alles zien.

Zonder je voorgeschiedenis te kennen is het haast niet mogelijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Functie van de longen. Wat wel was is dat mijn pijn in rug hoogte longen veel te hoog is. Bij een longembolie zit een bloedvat in of naar uw longen verstopt. Longkanker komt vaker voor: bij mensen die al een longziekte hebben, zoals COPD. Afhankelijk van de soort pijn kan een huisdokter al snel besluiten waarmee de patint te maken heeft.

En omdat je vaak er niet bij stil staat wanneer je een niesbui hebt gehad heb je later in ene veel pijn. Herken je deze klachten?

ONZE LOCATIES

De hele scherpe steek is minder, maar hoesten, bewegen en diep ademen is nog erg pijnlijk. Nu voelt hij op sommige dagen een stekende pijn op zijn borst. Ik ben april getest negatief lag 1 dag in het ziekenhuis na nog een negatieve test mocht ik naar huis maar wel antibiotica want op de ct scan zagen ze wel longontsteking.

Heeft u nog specifieke vragen over uw hoge rugklachten? Een gebroken of gekneusde rib geeft vaak erg vervelende pijn tijdens het diep ademhalen of hoesten.

Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking?

Long foto, maar zijn rugpijn en longpijn absoluut niet exclusief kenmerkend voor hyperventileren, hartfilmpje en vitale organen steeds okay. Gelukkig goed nieuws,  de plekken op mijn longen zijn verbeterd. Heeft u vragen. Overigens passen je longklachten en rugklachten bij hyperventilatie. Saturatie is goed  maar hartslag stijgt flink pijn in rug hoogte longen.

Ik heb niet veel zin om voor niks naar de huisarts te gaan dus vraag jullie om hulp.

Wat is hoge rugpijn?

Mascha · Mijn moeder heeft precies dezelfde longklachten gehad. Ook de longblaasjes krijgen hun gezondheid terug… Over het algemeen zijn de longen pas na een jaar na te zijn gestopt met roken weer redelijk op orde… Maar als je heel lang hebt gerookt, kan er door de jaren heen inderdaad een COPD chronisch-obstructieve longziekte zoals bronchitis of longemfyseem zijn ontstaan.

Vermoed je dat je het coronavirus hebt?

Ik heb ook pijn tussen de schouderbladen en druk en pijn op de borst, sinds 3 dagen geleden. Hier nog steeds pijn, doet ook pijn om te ademen. Sander De Roo Ik heb dit ook, pijn in rug hoogte longen. Dat helpt om beter te begrijpen wat er gebeurt als je het coronavirus binnenkrijgt. Meestal ontstaan de klachten bij longkanker pas als de tumor vrij groot is.

Wat zijn hoge rugklachten?

Daniella · Hallo Laura, Ik vind jou klachten erg overeenkomen met het syndroom van Tietze. Je bent helemaal gecheckt dus zou me er niet teveel zorgen over maken.

Je voelt je vaak erg ziek en beroerd bij een longontsteking.

Het lekkerst voel ik mij thuis daar ik dan die prikkels niet heb. Geen verdachte focale botletsels. Het is echt aan een arts om vast te stellen dan wel uit te sluiten wat er met je longen aan de hand is.

Wat eet of drink pijn in rug hoogte longen. Pijn in de longstreek kan duiden op een aantal verschillende oorzaken. Met welke pijn hebben we te maken. Soms komt longkanker niet door roken. De spieren van de borstwervelkolom worden gevoed vanuit de nek.

Pijn die wordt veroorzaakt door hoge rugklachten kan uitstralen naar de armen, de nek of naar de borst. Die kunnen ergens anders in het lichaam terechtkomen. In tegenstelling tot deze personen, wordt longkanker bij rokers vaak pas in een vergevorderd stadium ontdekt.

Gelukkig goed nieuws,  de plekken op mijn longen zijn verbeterd. Wellicht is er iets anders aan de hand dan een longontsteking…. Camiel 2 maanden geleden.