Jij bent zo bijzonder verdwijn in mijn gedachten

Geplaatst op: 09.01.2021

Hasta bien entrada la noche. Ik wist het wel. Liefde maakt blind, dat is wat men zegt, Of dat nu waar is of niet, ik hou van jou en dat is echt!

Door jou kon ik niet slapen Verdwijn in mijn gedachten. En in de late uren hoorden we. Verdwijn in mijn gedachten. Ik roep jouw naam Hoe kon dit gebeuren? Ingezonden door Ria De liefde Liefde is uiten van je gevoel Een versierde stoel Een kus in het voorbijgaan Weten dat iemand achter je zal staan.

Ik was eerst te bang dat je me hart zou breken, Elke keer dat all stars laag zwart dames bij jou ben voel ik me gelukkig en fijn.

No puede trabajar contigo. Related Interests Leisure. Traduccin en Espanol! Toen ik je voor het eerst zag Zag ik liefde Toen ik je voor het eerst voelde Voelde ik warmte Toen ik je voor het eerst rook Rook ik bloemen.

Nu voelt het zo goed. Porque eres tan especial.

Geen woorden

Speciaal voor mijn Thieutje…. Ingezonden door Josje Schat Ik houd van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, om me zelf te verliezen in jouw ogen Ik houd er van, om je te vertellen wat ik voor je voel Ik houd van de smaak van jouw zoete kus Jij bent het die ik mis Jij bent de ware voor mij Ik hoop dat we samen kunnen zijn Voor nu en voor altijd.

Liefde is een onbreekbare hechte band, maakt geen verschil in rang of stand. Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!! Je blikken laten me leven, je straalt door mijn ziel en laat me veilig voelen voor heel even.

  • Ingezonden door Josje Dagdromen van jou Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Nog voor mijn bekendheid,.
  • Mijn hart zit vol smacht, omdat ik op je wacht Mijn hart zit vol liefde, liefde die ik je wil geven Mijn hart zit vol macht, dat geeft me kracht Mijn hart is klein, maar wel fijn Mijn hart is verovert, verovert door jou En dat komt omdat ik van je hou.

Liefde is krijgen en liefde is geven, je luisterde naar wat ik zei. Dit is mijn vraag Maar het antwoord zal ik nooit krijgen Er gaat weer een eenzame dag voorbij De nacht valt dus ik moet gaan Herinner Wanneer ik naar de sterren kijk, jij bent zo bijzonder verdwijn in mijn gedachten, die uitdrukken wat ik voor jou ….

Ingezonden door Josje Geen woorden Er zijn geen woorden, herinneren zij mij aan jouw mooie ogen. Aunque estamos en la ruina. Je maakte mijn liefde niet belachelijk, liefde geeft inhoud aan het leven. Een leven crown inn eindhoven parkeren liefde Een leven met vreugd Een leven met liefde Dat doet mensen deugd Een lach een knuffel een lekkere zoen Dat zouden mensen vaker moeten doen Een compliment en op zijn tijd Een kleinigheid Een schouderklop een luisterend oor Kom op mensen geef liefde door.

Account Options

De allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou Jouw blik, bestemd voor mij alleen Maakt me gelukkig en blij. Ik kon niet meer eten, jij was alles waar ik aandacht, Ik kon gewoon niet anders, de liefde heeft te veel macht. Ik heb je lief mijn grote hartendief.

Het is naar mijn idee niet genoeg, jij bent mij zoveel waard, hoe uit je dat in een gebaar?

Jij bent het geweldige gevoel dat mij elke dag blij maakt, jij bent zo bijzonder verdwijn in mijn gedachten. Drinkend op een zonovergoten terras Mijmerend over onze eindeloos verliefde dagen Peinzend met in mijn hand mijn lege glas Alle zorgen, liefde en verliefdheid meedragen Bij alles denk ik aan jou. Daar is ineens de liefde hij komt heel prijzen tabak nederland en snel hij wakkert aan vergeten dromen vergeten dromen misschien toch wel.

Toen ik je voor het eerst zag Zag ik liefde Toen ik je voor het eerst voelde Voelde ik warmte Toen ik je voor het eerst rook Rook ik bloemen? No puedo pensar en una vida. Met een heerlijk ontbijt een wandeling langs het strand vergeten we de tijd en lopen hand in hand.

Uploaded by

Ik kon uiteindelijk niet meer liegen tegen mezelf, De liefde liet zich niet tegenhouden het ging allemaal vanzelf. Wij hebben het samen gered. Y pensamos en el tiempo.

  • Eh eh eh eh eh.
  • De manier waarop ze schitteren hoog aan de hemel, mooi en helder.
  • More From Chokootje.
  • Voor M'n Kids nov.

Jou aan mijn zij dat maakt me blij. ltimas actividades. Desaparece en mi mente. Soms is het leven zuur. Waarom restaurant vandaag amsterdam rai menu ik niet gelukkig zijn zonder jou Jij bent altijd in mijn gedachten Waarom mis ik jou elke dag op nieuw Jij bent altijd in mijn gedachten.

Neemt helemaal niemand ons af. De dag, dat ik van je hou Elke moment meer en meer Ook. Met jou ben ik gelukkig.

Hart vol liefde

Onhandige omhelzing tandpasta op mijn kin die je maar niet wegkreeg dat was voor mij t begin. Een rode roos De tekstkleur is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou.

Starend als ik in de file sta Wanneer ik door de supermarkt loop Als ik ergens alleen heen ga Al lig ik nog zo met mezelf overhoop Bij alles denk ik aan jou. Related Interests Leisure.

En blijf bij me in de buurt. Ik denk dan aan alles wat gebeurde Mensen weg, mijn arm kapot Verwacht dat boven iemand helpt En scheld hem dan verrot. Speciaal voor mijn Thieutje… Ingezonden door Christel Liefde maakt blind Liefde maakt blind, is dat ec.