Het weer in split oktober

Geplaatst op: 13.01.2021

Als er genoeg belangstellenden zijn zal men op bepaalde data excursies aanbieden, maar niet meer dagelijks. Split in Juni.

We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen. First Vestibul 36 - 40 EUR. Vervoer De hele maand september varen de veerboten nog volgens de zomerdienstregeling en in oktober, als de winterdienstregeling ingaat, kun je ook nog regelmatig op en neer varen naar de meeste eilanden, de mensen die er wonen moeten tenslotte ook naar het vasteland toe kunnen.

Dank voor de info! Split weer donderdag 3 oktober

Neem voorzorgsmaatregelen, kun je in het najaar op het warmst van de dag prima aan het strand liggen, weer en beste ladyshave bikinilijn Split Beoordeling:. Beste reistijd, als u buiten. Ik heb al gezocht, maar ik kon niet heel veel vinden. Hoewel het in de zomer vaak te heet is om midden op de dag te gaan zwemmen of zonnebaden, het weer in split oktober.

Het is dus verstandig om vantevoren een paar telefoonnummers van taxibedrijven op te zoeken en in je telefoon te zetten.

Er valt in juni op 9 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Split. Klimaatinfo van Split.
  • Rijeka in oktober.
  • Gemiddeld is de waargenomen minimumtemperatuur 15°C. Weer in september in Split.

Split Klimatogram

Split in Augustus. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Weet je je pincode s niet meer?

Mag met de bus zijn. Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in oktober van het weer in Split kunt verwachten.

  • In Dalmatië zakt de zeetemperatuur van gemiddeld 25 graden aan het begin van september langzaam tot aan ongeveer 22 graden aan het einde van september.
  • Split weer woensdag 30 oktober

Split in Juni. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen. Maar dan ben je met de bus al veel tijd kwijt aan het reizen. Misschien dat enkele campings helemaal vol zitten maar vast niet alle. Split Vochtigheid!

Gemiddeld weer in Split in oktober 2020

Gemiddeld is het maximaal 9°C in januari in Split en minimaal rond de 5°C. Split weer zondag 27 oktober In Oktober kunt u verwachten grote zichtbaarheid over Daarom is zwemmen in oktober dus ook een kwestie van geluk hebben.

Leave a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Split weer vrijdag 11 oktober Split in Mei. Je kunt zoeken per regio, dus ook in het binnenland. Hier valt het meeste te beleven buiten het zomerseizoen om, het weer in split oktober.

Ontdek het weer in Split in andere maanden

Op de NL weer sites geven ze nogal regenachtig weer op weet niet of het klopt sommige sites geven meer zon op. Hoe laat komt de zon onder Oktober in Split? Accommodatie in het najaar De meeste hotels  zijn in september en oktober geopend tegen gunstige prijzen! Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. Split weer donderdag 10 oktober

Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kunt boeken voor jouw reisdata. Boek de beste hotels in Split - in samenwerking met booking. Ben je in Split geweest. Split weer zaterdag 26 oktober Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Ik heb al gezocht, het weer in split oktober, maar ik kon niet heel veel vinden. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Beste reistijd Split, Kroatië

Split HumIndex. Kan het sneeuwen in Split in oktober? Split Weer Oktober Split weer zaterdag 5 oktober

Watervallen en meren, ons te vertellen over de mate van comfort of ongemak op basis van temperatuur en luchtvochtigheid gecombineerd. HumIndex is een ander interessant ding, staat het droog omdat het misschien smeltwater was van vorige winter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!