Grootste snoek van de wereld

Geplaatst op: 22.11.2020

Artiest Levi werkt met verstandelijk beperkten en rapt voor meer aandacht voor deze groep. Verder geen gegevens… Geen Photoshop?

Heb je zelf een vette vangst of een bizar nieuwtje, je kunt ons altijd tippen via info roofmeister. Wessel met snoek en sneeuw. Het Britse record komt daarmee wel erg dichtbij. De monstervis werd kort geleden gevangen op een forelmeer ergens in het noorden van Engeland.

Met 46lb 13oz is een in Wales gevangen snoek nog altijd de zwaarste snoek die ooit in het Verenigd Koninkrijk is gevangen.

Monstersnoek gevangen in Engeland. Het grootste knelpunt? Heel leuk. Je hebt wel eens van die periodes…. Megasnoek voor Petar Filipov, naar verluid cm en 25,3 kilo.

En dan altijd die verhalen van snoeken die gegrepen worden door veel grotere soortgenoten.

Videobeelden snoek

Afgekloven Buster Jerks. Over deze vis ging zelfs het verhaal dat ie cm was… Vis van het Volkerak. Heb je zelf een vette vangst of een bizar nieuwtje, je kunt ons altijd tippen via info roofmeister.

En het aantal volgers op Instagram is verviervoudigd. De monstervis werd kort geleden gevangen op een forelmeer ergens in het noorden van Engeland. Inzage in die lijst leert ons dat het internationale officieel geregistreerde record van Northern pike, ofwel snoek Esox lucius op 25 kilo staat, de lengte is onbekend.

Met 46lb 13oz is een in Wales gevangen snoek nog altijd de zwaarste snoek die ooit ongesteld worden tijdens pil slikken het Verenigd Koninkrijk is gevangen. Lothar Louis met het wereldrecord grootste snoek van de wereld in op 55lb 1oz. Wat zijn de beste rigs en hoe zoek je de beste stekken. Of toch niet. Maar iedere twee weken gaat hij een dag het water op.

“Gedroomd over dit formaat”

Lothar Louis met het wereldrecord snoek in op 55lb 1oz. Lijkt ook geen nepfoto te zijn…. De foto moeten we echter opzoeken met Google en die zorgt toch voor vraagtekens.

Klik HIER …. Schrale vangsten en dus weinig updates. En dan altijd die verhalen van snoeken die gegrepen worden door veel grotere soortgenoten. Monstersnoek gevangen in Engeland.

Guur weer, leuk voor de afwisseling.

ROOFMEISTER APP

Wel heel hevige sneeuwval in Groningen. Momenteel laait de discussie over vermeende wereldrecords weer op naar aanleiding van een enorme snoekvangst. Een snoek van cm… Hmmm… Slotsom?

  • Bizarre Esox in de keuken bij Canadese indianen.
  • Daarin is hij wat bescheiden, want het is ronduit een inspirerend artikel over het vissen in de winter op het wijd in plaats van in de havens.
  • Hoeveel grotere snoeken zijn er wel niet gevangen die simpelweg niet geclaimd zijn bij de IGFA?
  • Klik HIER ….

Je hebt wel eens van die periodes…. Verder geen gegevens… Geen Photoshop. Nu helaas de eerste blank van dit jaar. Die zijn er genoeg…, grootste snoek van de wereld. Megasnoek voor Petar Filipov, naar verluid cm en 25,3 kilo. De Duitse Belg Siegfried Schn ving twee weken geleden een snoek van maar liefst centimeter lang. Het was een taai visweekie Roofmeisters.

Siegfried is dolblij met zijn record.

Wereldrecord snoek?

Om een foto te kunnen maken van de reuzesnoek, moest Siegfried zijn telefoon op de panorama-stand zetten. Finn 10 is ambassadeur van Stichting Opkikker namens zijn gehandicapte broertje broertje Luc Over deze vis ging zelfs het verhaal dat ie cm was….

Die zijn er genoeg…. Wow, wat een taai weekie. Zo werd er in in een Duitse zandafgraving met een net een monstersnoek van 30,5 kg gevangen.