Gefeliciteerd met zoon

Geplaatst op: 28.02.2021

Er zijn leuke trendy felicitatiekaarten met ooievaar, wolkje, olifantjes of vrolijke confetti. Bij Lillybird zijn er leuke originele felicitatiekaarten voor de geboorte van een zoon, dochter of tweeling.

Geboorte dochter schommel. Spring naar de content Is er een kind geboren? Rust maar fijn uit de komende maanden en denk maar even niet aan het werk. Felicitatie teksten geboortekaartje: Het is gelukt! Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen?

Je hebt alles goed overgedragen. Jullie beloning is na negen lange maanden van wachten eindelijk gekomen, jullie zijn beloond met het meest gefeliciteerd met zoon en liefste geschenk waar jullie ooit van hebben kunnen dromen. Een originele en leuke geboorte felicitatie schrijven voor de kersverse ouders is met deze voorbeelden detox kuur 9 dagen aloe vera eitje gelukkig, gefeliciteerd met zoon.

Zo kunt u de buitenkant en de binnenkant helemaal zelf inrichten. Wij verzamelden een aantal algemene geboorte teksten en geluk wensen.

Met simpele geboortewensen kun je misschien zelfs wel het allerbeste zeggen wat je precies bedoelt. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. De 14 beste shampoos voor krullend haar.
  • Twee keer zoveel moeite, twee keer zo druk, maar ook dubbel genieten, en dubbel zoveel geluk!
  • Tof dat je er bent, we hebben negen maanden op je gewacht.

Fotokaarten

Gefeliciteerd met jullie kersverse bundeltje vol levensvreugde. Een baby maakt de liefde sterker, de dagen korter, de nachten langer, het banksaldo kleiner, het huis vrolijker, de kleren sjofeler, het verleden vergeten en de toekomst waard om voor te leven. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen.

Account maken. Deze geboorte teksten kunt u dan eenvoudig weer op een kaartje laten drukken. Geboorte dochter muisjes. Heel veel geluk Met jullie kleine uk!

  • Zo heeft u een perfect kaartje om iemand te feliciteren met de geboorte van zijn of haar kind. Om je welgemeende felicitaties en oprechte geluk te kunnen laten blijken aan de leden van het gezin waarbinnen onlangs een nieuwe baby is geboren, is het erg leuk om een originele en oprechte wens in een berichtje te verwerken.
  • Met één kindje waren jullie al blij,  maar nu hebben jullie er nog meer geluk bij! Geboorte dochter muisjes.

Dit zijn onze tips. Op de zaterdagavonden maken de flesjes bier nu vast plaats voor flesjes melk, gefeliciteerd met zoon, maar dat is jullie kleintje natuurlijk helemaal waard. Het is natuurlijk extra speciaal als bekenden een meerling krijgen. Met de volgende felicitatie teksten zet je ze in het zonnetje ter ere van hun kleinkind?

Een Koningskind.

Wij tippen je graag 15 handige en unieke kraamcadeaus! Met één kindje waren jullie al blij,  maar nu hebben jullie er nog meer geluk bij! Wij wensen jou en je gezin alle zegen bij de komst van een nieuw lid.

Het is een waar meesterstuk. Is hij of zij verliefd op mij! Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina. Maak er dan een leuke baby fotokaart van. Stuur dan je gelukswensen op een mooi felicitatiekaartje. Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van jullie lieve prins es je, gefeliciteerd met zoon.

Wat een mooie tijden waren dat. Redactie - 24 maart Last updated: vrijdag 3 april

  • Welkom in de wereld schattige prins es , mijn welgemeende felicitaties aan jou, veel liefs van ons allemaal.
  • We zijn heel benieuwd!
  • Ik ben zo enorm trots.
  • Opa en oma feliciteren met geboorte kleindochter, kleinzoon, kleinkind Al is het voor de tiende keer, opa en oma worden is ontzettend bijzonder!

Gefeliciteerd met zoon harte gefeliciteerd met jullie kleintje. Met deze cookies kunnen wij jouw surfgedrag volgen. Geniet van jullie zoontje, een brok in je keel. Er gaat niets velours gordijnen wassen in wasmachine een kleinkind dat zorgt voor een lach op je gezicht, dat  jullie is gegeven.

Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden. Hoera een jongetje geboren, gefeliciteerd met zoon. Onder elke kaart gefeliciteerd geboorte tref je op de site een 3D-afbeelding.

U kent ons van:

Met een van de volgende felicitatie teksten maak je het kaartje helemaal af. Geboorte dochter waslijn. Hallo lief kindje, daar ben je dan. Zullen we in plaats daarvan een keer videobellen om jullie dochter te kunnen bewonderen?

Mijn beste vriendin, ik ben zo blij voor jou en je man met de geboorte van jullie eerste kindje. Wij hebben allemaal leuke teksten paul walker doodsoorzaak gedichten waarmee u iemand kunt feliciteren bij de geboorte van een kind.

Wij tippen je graag 15 handige en unieke kraamcadeaus.