Geen melding whatsapp samsung s10

Geplaatst op: 20.09.2020

Dan kijk ik even met je mee. Hier kun je wel instellen dat er een melding op het vergrendelscherm komt. Als u Apps en meldingen niet kunt vinden, vraagt u de fabrikant van uw apparaat om hulp.

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen. Open de app Instellingen op je telefoon. Bedoelde u:. Dolf3 First Poster. Edge lighting maakt er sowieso een strookje van. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Especially advice.

Kies de gewenste opties: Kies Waarschuwen of Stil. Hi RutjeKun je ter illustratie een screenshot meesturen van zo'n melding. Groeten Dirk S10e Heb ik je goed geholpen en is je probleem opgelost, geen melding whatsapp samsung s10. Bij Whatsapp krijg ik ook een vervelende pop-up midden op het scherm en krijg dit ook niet uit.

Mocht je nog vragen hebben, let me know. Meldingen voor bepaalde apps in- of uitschakelen Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen.

Ik help het je hopen. Dat is hoe je notificatie er uiteindelijk uit komt te zien. Optie 2: In een melding  Nadat u vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden heeft geveegd, sleept u de melding iets naar rechts of links.
  • Extra opties Gekoppelde producten. Bij Whatsapp krijg ik ook een vervelende pop-up midden op het scherm en krijg dit ook niet uit.
  • Iemand enig idee of dit überhaupt kan op de s10, en zo ja hoe doe je dat? Meer video's.

Léandro werkte aan OxygenOS 11: "Ik waarschuwde voor grote gelijkenissen met Samsung" [Exclusief]

Feedback verzenden over Het liefste zonder de inhoud van het bericht te tonen maar geloof niet dat dat een optie is. Ik kan eventueel een meekijkafspraak voor je inplannen zodat we dit naar wens voor je kunnen instellen. Antwoord posten. Optie 1: In de app Instellingen Open de app Instellingen op je telefoon.

Top Posters. Nu merk ik dat de push-op en led-meldingen van whatsapp niet meer op het vergrendelscherm verschijnen, halflang haar laagjes krullen ontvang ik het meldingsgeluid geen melding whatsapp samsung s10 nieuwe berichten van de app. Kies Meldingen met signaal en stille meldingen weergeven.

Als je een tijd wilt kiezen, tik je op de pijl-omlaag. Extra opties Gekoppelde producten. Labels: Labels: Galaxy.

Meldingen gebruiken

Labels: Labels: Apps Scherm. Wis daarna elke melding om de volgende weer te geven. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

U kunt bijvoorbeeld een melding van een muziekspeler wissen nadat u de muziek heeft gestopt! Top Posters. Ja Nee. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen. Aanbevolen Video. Helpcentrum Android.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

U kunt instellen dat bepaalde apps 'Content van gevoelige meldingen verbergen' of 'Helemaal geen meldingen weergeven' op het vergrendelingsscherm. In antwoord op KevinW. Wat ik zoek voor whatsapp: zodra appje binnenkomt het oplichten van scherm met daarin preview van het appje mag icm edge. De melding wordt weergegeven wanneer u vanaf de bovenkant van het scherm omlaag veegt.

  • In antwoord op Moon
  • Nu merk ik dat de push-op en led-meldingen van whatsapp niet meer op het vergrendelscherm verschijnen, wel ontvang ik het meldingsgeluid bij nieuwe berichten van de app.
  • Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.
  • Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Optie 2: In een melding  Nadat u vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden heeft geveegd, en zo ja hoe doe je dat. Iemand enig idee of dit berhaupt kan op de s10, sleept u de melding iets naar rechts of links. PeterThijssen00 7. Resultaten voor. Kies onder "meldingen beheren" WhatsApp en iedere andere app waarbij geen melding whatsapp samsung s10 dit effect wilt en dan zou het goed moeten gaan.

Gebruiker Aantal likes. Meldingen voor uw telefoon wijzigen Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen!

Bepalen hoe u meldingen ontvangt

Optie 3: Alleen belangrijke meldingen weergeven Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Bedankt, zal het eens testen, had ook al Galaxy Notification en Whats Bubble, die werken ook wel, zijn dus kennelijk wel apps die dit ook kunnen Bedoelde u:.

Top Posters.

Op sommige Android-apparaten kunt u kiezen wat voor soort meldingen een bruin zwart haar u stuurt: Waarschuwen: U hoort een geluid, ontvangt een bericht op het vergrendelingsscherm en u ziet het pictogram van de app in de statusbalk. Anders zulke een vervangende app moeten zoeken daarvoor. Ik heb sinds zaterdag de Geen melding whatsapp samsung s10 10 overgestapt van iPhone!