Auto huren onbeperkt km

Geplaatst op: 14.11.2020

Natuurlijk is het daarbij goed extra kilometers in te plannen en het eindgetal flink naar boven af te ronden, mocht er onvoorzien iets gebeuren waardoor bijvoorbeeld een omweg nodig is.

Auto kilometervrij huren Wil jij een auto kilometervrij huren, bijvoorbeeld omdat je de auto mee wilt nemen op vakantie of omdat je hem voor een langere periode nodig hebt? Ga je bijvoorbeeld veertien dagen met een huurauto op vakantie naar Zuid-Frankrijk waarbij er een beperkt aantal kilometers in het huurcontract staat?

Wij maken ons er niet dik over. Home Reistips Kilometervrij auto huren. X Tof dat je er bent! Aan het eind van de huurperiode wordt gekeken hoeveel kilometer je hebt gereden en op basis daarvan wordt een tarief berekend. Ongeacht hoe ver u wilt reizen, maak uw gordel vast en laat de avontuurlijke kant in u los. Over Diks Autoverhuur.

Dan kan het plannen van je rondreis beginnen. Je kunt zelfs een koelwagen huren. Het huren van een auto bij Diks Autoverhuur is een eitje. They did not gave me my deposit back. Je kunt het voertuig een dag van te auto huren onbeperkt km vanaf uur kosteloos ophalen indien deze beschikbaar is.

Aan de andere kant worden eenvoudigere auto's uit de Mini of Compact klasse die het vaakst verhuurd worden, in de meeste gevallen kilometervrij te huur aangeboden.
  • Skyscanner zocht het uit en beantwoordt al jouw vragen over autohuur met ongelimiteerde kilometers.
  • Let op: daar betaal je wel extra voor. Waar u ook heen gaat, u heeft de vrijheid om een omweg te maken,  een langere, toeristische route te kiezen en kunt alle tijd van de wereld nemen om uw eindbestemming te bereiken.

Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets , hotel deals en autohuur. Ook dat is geen probleem! Bij Diks Autoverhuur profiteer je van een ongelimiteerd aantal kilometers als je de auto 7 dagen of langer huurt. Voor lange termijn autohuur bevelen wij het huren van een auto zonder kilometerbeperking zeer aan.

Kilometervrij autohuren is één van de onderdelen die verhuurbedrijven aanbieden in de All-in huurconcepten, net zoals de afkoop van eigen risico en goede verzekeringen tegen schade en diefstal. Claiming to have send it to the wrong customer. X Je hebt gekozen voor zekerheid Wij zorgen ervoor dat jouw huurauto voor je klaarstaat op de geselecteerde ophaaldatum en -tijd!

Of u zich nu comfortabeler voelt in een compacte auto die ideaal is voor stedentrips, een minibusje om u te helpen verhuizen of een luxe SUV voor het hele gezin. Maar wat houdt dat precies in! Door kilometervrij te rijden auto huren onbeperkt km je niet verrast door extra kosten aan het einde van de week. Aanvullende informatie Postadres Diks Autoverhuur B. Bruin rood haarkleur kunt ook uw Avis-kortingsnummer AWD-nummer opgeven.

Geen probleem. Via Eurocross bieden wij door heel Europa hulp bij pech.

Beperkt aantal kilometers

Daarnaast is het mogelijk om per kilometer af te rekenen. Aantal personen 5. Kies uit meer dan

Kilometervrij huren kun je enkel en alleen als je het voertuig 7 dagen of langer huurt. Een onbeperkt aantal kilometers staat voor vrijheid, flexibiliteit. Well we'd love it if you left us a review. Plan de perfecte road trip - huur een auto kilometervrij Het onbeperkte aantal kilometers wordt bevestigd op het auto huren onbeperkt km dat u uw huurauto boekt? Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt.

Altijd de beste service

Je mag gedurende de huurperiode een X aantal kilometers rijden en daarboven ga je een vast bedrag per kilometer betalen. Net als gemak, want ook dat, weten we bij Diks, dient de mens. MM MM januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Wil jij een auto kilometervrij huren bij Diks Autoverhuur?

Het wagenpark van Diks Autoverhuur bestaat uit voertuigen van de volgende merken:. Dus ga op reis en ontdek de wereld gewoon vanuit je huurauto.

Leeftijd bestuurder En dat is niet alles. Let op: daar betaal je wel extra voor. Op Skyscanner vind je een hoop inspiratie voor mooie roadtrips, kunt u gemakkelijk en zonder extra kosten zo ver reizen als u wilt. Neem contact op? Studio CK9 18 Jan Als u een kilometervrije auto huurt, auto huren onbeperkt km, zoals bijvoorbeeld een roadtrip langs de nationale parken van de Verenigde Staten.

Auto Europe

Autoverhuur Zoek, kies en huur jouw auto gemakkelijk online. Ophaaltijdstip: Ophaaltijdstip:. Natuurlijk is het daarbij goed extra kilometers in te plannen en het eindgetal flink naar boven af te ronden, mocht er onvoorzien iets gebeuren waardoor bijvoorbeeld een omweg nodig is.

X Locatie service Om toegang te krijgen tot Diks Autoverhuur, hebben we uw geschatte locatie nodig om u het beste van dienst te zijn. All-in autohuur in binnen- of buitenland via de ANWB. Ophaaldatum: Ophaaldatum:.