Alleen whatsapp overzetten naar nieuwe iphone

Geplaatst op: 22.02.2021

Chris 5 april om Beste Roland, bedankt voor uw advies. Tik op ' Maak nu reservekopie '.

Ga je terug naar een kleinere iPhone met bijv maar 8Gb, dan kan je hier ruimte besparen. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, dan horen we het graag. Maak een back-up en ze staan zo op de nieuwe smartphone. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug. Er verschijnt een melding over het terugzetten van een reservekopie.

Of een draagbare  zonnelader. Het omzetten van de Alleen whatsapp overzetten naar nieuwe iphone van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, en alles is weer beschikbaar!

Nu ik deze heb aangeklikt begint het maken van de reservekopie en draait het radertje. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Zet de gemaakte back-up in de opnieuw gedownloade app, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden?

Nu de back-up is gemaakt, kun je de gegevens van je telefoon overzetten naar je nieuwe iPhone.
  • De chatapp gebruikt de iCloud-drive om je chats en media op te slaan en te synchroniseren, zodat je je app-data terug kunt zetten op een nieuw toestel. Hartelijk dank voor uw medewerking.
  • Heb je een Android-telefoon in plaats van een iPhone? Log dan rechts in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Vervolgens check je of het schuifje bij Contacten op groen staat, wat betekent dat hij je contacten synchroniseert met je iCloud. Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis.

Je iPhone overzetten is namelijk niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het werkt. Bedankt voor het melden, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met WhatsApp. Mogelijkheden iPhone 12 Pro camera uitgelegd.

Wij leggen het je haarfijn uit. Voor WhatsApp-gesprekken houdt dit in dat je maximaal 25 gesprekken uit een back-up kunt terugzetten. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Aankopen downloaden vanuit tvOS App Store. WhatsApp overzetten van iPhone naar Android Omdat sollasi noordwijkerhout te huur een stuk lastiger is dan enkele stappen, maar ze ook niet kwijt wilt lat.

Apps overzetten van iPhone naar iPhone

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Zie je die knop niet? SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Chris 5 april om Beste Roland, bedankt voor uw advies. Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Met iTunes.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Maak een back-up en ze staan zo op de nieuwe smartphone. Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen".

Haal de reservekopie van je oude Android op met je Nieuwe Android. Is je schijf vol, volg dan deze tip om een backup op een externe schijf te zetten.

Whatsapp overzetten Android: Google Drive back-up Wij raden je het aan via deze manier te doen, omdat deze manier een stuk gemakkelijker is dan via een SD-kaartje.

Nu gaan we WhatsApp overzetten? SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Klaar, je WhatsApp berichten zijn alleen whatsapp overzetten naar nieuwe iphone naar je nieuwe Android WhatsApp overzetten Android: Lokale back-up via SD-kaartje Heb je liever niet dat je gesprekgeschiedenis online komt te staan. Het is dus belangrijk om hetzelfde account te gebruiken bij installatie van een nieuwe telefoon.

Toon meer trending items. Om dit te lycamobile geen service iphone tik je in het WhatsApp-beginscherm wederom op de drie stipjes aan de bovenzijde. Klik op Ok en volg de instructies. Dan wordt het wat lastiger om je WhatsApp gespreksgeschiedenis over te zetten, alleen whatsapp overzetten naar nieuwe iphone.

Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:. Wilt u alle appjes en foto's terughebben.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Opnieuw opstarten helpt niet. In dit artikel laat GSMinfo. Dat gaat heel simpel.

Het artikel is ondertussen aangepast. Heb je een Android-telefoon in plaats van een iPhone. Dank zij uw procedure kreeg ik al mijn gegevens terug op de nieuwe iPhone.