Zwangerschapssymptomen voor nod forum

Geplaatst op: 15.12.2020

Verder eigenlijk nog niets.. Cookies instellen.

Dit onderwerp bevat reacties, 45 deelnemers, en is laatst bijgewerkt op 11 jaren, 1 maand geleden door Klaver. Moet pas eind maart ongesteld worden, dus duurt nog even. Ook wij wisten al op voorhand bijna zeker dat ik zwanger was.

Muisje Actief lid. Of toch veel.

Het houdt voorlopig nog niet op Ik dacht dat ik gewoon ongesteld zou worden! Ik ken jullie gevoel maar al te goed elke maand had ik echt alle kwaaltjes de maand dat ik daadwerkelijk zwanger was had ik nergens last van pas op de zwangerschapssymptomen voor nod forum week kwamen de echte zwangerschapkwaaltjes! Had dit bij mn eerste ook heel sterk.

Spannend hoor. Nod ook ergens volgende week. Ik zou overal kunnen slapen, al is het staande.

Bericht door nathalie » za mei 12, pm Hallo Elsje, Ja hoor, dat kan zeker! Reactie op Silvana

Wat wij doen

Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? Voor de anderen: wij waren bezig met ronde 15 of Maar toch is het leuk als je al even bezig bent, dat je zoiets voelt; zodat je toch weer even kan hopen. Weet heb wel vaker dat ik denk het zou het raak zijn en dan doe ik een test negatief en daarna gelijk ongesteld..

Reactie op Valerie Ik word er wel onzeker van.

We moeten er ook maar niet te veel bij stil staan wat we allemaal wel of niet voelen. Voor mensen die ook nog moeten testen, zwangerschapssymptomen voor nod forum, positieve test. Toen had ik allemaal symptomen, en nu helemaal niets eigenlijk. En ja, veel succes allemaal.

Mamary Actief lid.

Over Brabbels

Drie dagen na m'n NOD af en toe misselijk en duizelig en ongelovelijk zere borsten. Bericht door Marieke » ma mei 14, pm Ik ben dan al de eerste met goed nieuws: een licht streepje, maar onmiskenbaar een streepje hoor! Bericht door nathalie » za mei 12, pm Hallo Elsje, Ja hoor, dat kan zeker!

Hoop dat het allemaal goed komt met onze zwangerschappen en dat we straks prachtige gezonde baby'tjes vast mogen houden. Zoek naar:. En daar is nu net een vrouw zwanger geworden, die totaal geen voorgeoel had.

Heb geen zere borsten?

Cookies en privacy

Ik heb al 4dagen serieuze krampen in mijn onderbuik en ben enorm moe. Ik zit nu 2 dagen voor nod. Ik merk nu minder klachten voor mijn NOD, dus weet nu echt niet of ik wel of niet zwanger ben. Pijnlijke sex vlak voor NOD, darmen van slag en eigenlijk bij alle 3 ''wist ik het gewoon''.

Verder echt helemaal niks.

Ik hoop dat je snel beloond wordt! Ook ik heb mijn NOD 19 of 20mei. Nee, maar dan kwam toch hoe langer hoe meer een licht streepje Mijn twee vorige zwangerschappen had ik niet zien aankomen. Ik ben er opt moment vrij nuchter over. Reageren op dit topic? Laten we hopen zwangerschapssymptomen voor nod forum ik ongelijk heb.

De motivatiebrief voorbeeld opleiding verpleegkundige minuten verscheen er niets, zwangerschapssymptomen voor nod forum, nu een account aanmaken, darmen van slag en eigenlijk bij alle 3 ''wist ik het gewoon''. Ook niet misselijk geweest. Pijnlijke sex vlak voor NOD.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Nex Fanatiek lid. Toen dacht ik dat ik ziek zou worden en ik denk ook dat het echt een virus was. Gootje Fanatiek lid. Nu heb ik eigenlijk sinds een paar dagen na die eisprong al pijnlijke borsten normaal een paar dagen voor nod , heel emotioneel, ontzettend moe, vreselijk prikkelbaar en steekjes helemaal vanonder in mijn buik.

Of kan dit absoluut niet zo kort na je eisprong. Reactie op Silvana Ga voor je duimen.