W amsterdam lounge bar

Geplaatst op: 20.11.2020

De lichten worden gedempt en je hebt een prachtig uitzicht vanaf een van de mooiste rooftops in Amsterdam. Leuke extra: W Lounge heeft ook een buitenterras mét rooftop pool! Extra leuk: op de 7e verdieping zit ook Badplaats , een mini-spa compleet met hottubs.

Losse zitjes. Het is een leuke ervaring waar wat zichtbaar is in de prijzen. Bijzondere toiletten trouwens, veel glas, donker en schoon. Midden op de Dam zitten en toch even helemaal weg zijn uit de drukte van de stad?

Nes 49 , thelobbynesplein.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Het is een leuke w amsterdam lounge bar waar wat zichtbaar is in de prijzen. Bijzondere toiletten trouwens, maar dan met een vl beter uitzicht en service, met bijzondere creaties van de Fabulous Shaker Boys! Als je je eigen kleedje meeneemt lijkt het iphone home button kapot alsof je in een het park zit.

Het cocktailmenu is ook al zo indrukwekkend. Elke avond draait de dj fijne tunes. Dan komen de cocktails en hakken tevoorschijn, w amsterdam lounge bar.

Wij zijn hier nu twee keer geweest en we hebben twee keer niets kunnen drinken. Op YOULRBB deel ik bijna iedere dag persoonlijke tips over lekker eten, nieuwe adressen en geef ik een persoonlijk kijkje in mijn leven als ondernemer en mama van een peuter van twee. NS gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden op haar websites.

Geselecteerde filters. Kort overzicht. Is de toegang voor deze plek gratis? Van Baerlestraat 27 , conservatoriumhotel. Het ziet er prachtig uit en de muziek is lekker. Als het even kan, dan gaan we erheen voor de lange zomeravonden die je normaal gesproken misschien alleen zo zou beleven in steden als New York of Hong Kong.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Of gewoon alledrie, kan ook natuurlijk. Amsterdam Super Saver: Xtracold Icebar en Van alles wat. Als je je eigen kleedje meeneemt lijkt w amsterdam lounge bar net alsof je in een het park zit, maar dan met een vl beter uitzicht en service. Volledige weergave.

Rondvaart door Amsterdam in luxe rivierboot.

Parkeer bij Parking Oosterdok!

U kunt uw gegeven toestemming altijd weer intrekken. Kies een andere datum. Zoku Hotel : Het Zoku Hotel heeft een fijne urban sfeer. Overdag een goede plek voor een kop koffie, een sandwich of een salade, richting de avond drink je er een goed glas wijn of een cocktail met een van de vele bites.

Hier vind je mijn persoonlijke tips hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die teamyourlbb maakt. Orlyplein 76, Amsterdam - bret. De beste dag om hierheen te gaan is waarschijnlijk de dag dat je net salaris hebt gehad want goedkoop is het er niet.

Ga niet op je slippers of in je joggingbroek maar casual wordt zeker geaccepteerd? Het is een leuke ervaring waar wat zichtbaar is in de prijzen. Ik geloof niet dat we een volgende keer hier nog eens heen gaan. Waardering w amsterdam lounge bar reizigers, w amsterdam lounge bar.

Gerelateerd nieuws en locaties

Van alles wat. Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam — on-the-roof. Of een andere goede cocktail, daar hebben de shakers meer dan genoeg verstand van. Lotti's is de heerlijke huiskamer van het Hoxton Hotel op de Herengracht, midden in de stad.

In Amsterdam zijn de hotels zeker niet alleen bedoeld om in te overnachten.

  • W Lounge ,Amsterdam.
  • Mensen mengen zich niet met elkaar.
  • Tip: strijk neer voor een borrel en bestel een van de heerlijke flammkuchen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Geen service. Plof neer op een van de luie stoelen of banken voor een w amsterdam lounge bar kop koffie, w amsterdam lounge bar, verhuis een stoeltje richting het restaurant voor een uitgebreide boozy brunch om vervolgens een avond lang aan de bar te blijven hangen met een mooie cocktail.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Losse zitjes. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Hoe leuk? Datum van activiteit: juli .

Beoordelingen

Meer info. Ondanks t niet makkelijk vindbaar is en de drempel vrij hoog zeker doen. Ga erheen voor zonsondergang want het uitzicht over de wallen is heel erg mooi.

De avonden vinden we stiekem toch het leukst! Schrijf je dan via de zwarte button hieronder in voor de nieuwsbrief. Knusser kan bijna niet.