Updates verwijderen google play

Geplaatst op: 16.10.2020

Doorloop het installatieproces en start uw apparaat opnieuw op om de niet-reagerende Play Store te repareren. Druk op een app. Wij verkopen verschillende merken als al gevestigde merken en opkomende merken.

Apps van andere bronnen dan de Google Play Store kunnen virussen en malware bevatten of op een andere manier je telefoon beschadigen indien ze niet naar behoren worden geïnstalleerd. Methode 2 van U kunt geen muziek, films, tv-programma's of andere content downloaden via Google Play. Probeer de eerste oplossing en ga door totdat een van de oplossingen het probleem heeft opgelost. Over dit artikel.

Als je deze knop niet in de rechterbovenhoek ziet staan, of kan geen apps downloaden? APK Mirror heeft allerlei huidige en oudere versies van een groot aantal populaire apps, dus zoek de versie die je wilt uur wandelen vet verbranden. Programma's om Android schoon te maken.

Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet. Google Play Store Play Store wordt niet geopend of updates verwijderen google play, dan is het onmogelijk om updates te verwijderen.

Nadat het proces is voltooid, vinkt u de vakjes aan voor al uw Play Store-instellingen.
  • Tik op Opslag Cache wissen. Binnen dezelfde software kunt u dan alle apps verwijderen die u wilt, zoals Google Playstore.
  • Log in op uw Google-account en al uw gegevens worden automatisch hersteld. Druk op de 'titel' van de app.

Check uw dataverbinding

U heeft dan volledige controle over uw Android apparaat. Onze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te optimaliseren voor onze bezoekers.

Support is uiteraard bedoeld voor klanten. Anders kan een niet-betrouwbare bron zowel de Google Play Store als uw apparaat beïnvloeden. Voeg het account vervolgens opnieuw toe: Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet.

Daarom moet u eerst de services verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

U updates verwijderen google play het volgende doen:. Als u klaar bent, updates verwijderen google play, start u de terminal opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Bekijk de naam en het e-mailadres van het gebruikte account bovenaan het scherm. Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Zorg ervoor dat u een stabiele dataverbinding heeft.

Verwijder de app die je terug wenst te draaien. Stap 2: Wis het cachegeheugen en de gegevens van de Google Play-services Open de app Hotel met swim up kamer egypte op uw Android-telefoon of -tablet. Hoe Google Play-services te verwijderen?

Wat is Google Play-services?

Meer hulp nodig? Houd er rekening mee dat root-ontgrendeling op Android geen risicovrije procedure is. Indien nodig kunt u Play Services-updates opnieuw installeren door ze rechtstreeks uit de Play Store te downloaden.

Volg daarom de onderstaande stappen om uw Google Play-services bij te werken.

Eenmaal de file gedownload ziggo dagpas problemen, zal gevraagd worden om de map of het bestand te openen. Deze stappen kunnen helpen als het volgende aan de hand is: U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store.

Je zal een pop-up zien met de vraag updates verwijderen google play je de updates van de app wenst te verwijderen. Google Help. Het helpt u als de huidige versie van Google Play-services niet compatibel is met uw apparaat, updates verwijderen google play.

Meld je aan

Nadat het proces is voltooid, vinkt u de vakjes aan voor al uw Play Store-instellingen. Ondanks de reputatie van Google, kan de Google Play Store plotseling zonder voorafgaande kennisgeving ineffectief worden. Zoals u kunt zien, is de naam rood gemarkeerd, aangezien de service een integraal onderdeel is van het Android-systeem en niet mag worden aangeraakt.

Als je deze optie niet hebt en een oudere versie van een app wenst te installeren, updates verwijderen google play, dan zal je de oudere versie handmatig moeten installeren door de huidige versie eerst handmatig te verwijderen. Akkoord Niet updates verwijderen google play Meer lezen. In de sectie 'Download' moet je onder de kolom 'Variant' drukken op de versie die voldoet aan de specificaties van je telefoon die je eerder hebt opgeschreven.

Wegens de verschillende producten en de persoonlijke service is de elektronicawereld van Majstra geschikt voor klein tot groot en jong tot oud! Google Play Store maakt een groot aantal apps gemakkelijk beschikbaar voor gebruikers.

Volg daarom dit artikel om meer te weten te komen over restaurant croeselaan 303 utrecht fout en de mogelijke manieren om er vanaf te komen. De Google Play Store-app wordt niet geopend of geladen, updates verwijderen google play.

Volg daarom de onderstaande stappen om uw Google Play-services bij te werken. Ja Nee?

Problemen met Google Play-services oplossen

Tik op Apps en meldingen   App-info of Alle apps bekijken. Google Play-services zorgt er niet voor dat uw batterij sneller leegraakt en gebruikt niet veel mobiele data. Zo niet, schakel dan over van de draadloze verbinding naar uw mobiele gegevens en activeer de vliegtuigmodus.

Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum. Google Play-services is niet hetzelfde als de Google Play Store-app en wordt meegeleverd met Android. Druk op een app.