Teckel x shih tzu maltezer

Geplaatst op: 08.09.2020

Personaliseer hondenpenning. Bezoek onze mooie puppy's.

Hadden ze de teef maar moeten laten helpen, heb je ook geen ongelukjes en hierdoor zitten er tig hondjes in asiels te wachten. Ongelezen bericht door Spuiter » 17 jan Op onze site actueel overzicht van pups die nu naar een baasje Nieuwste puppy advertenties:.

Een wat oudere hond is al zindelijk en wat gematigder. Plaats advertentie. Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid.

Dit is een ong. Ongelezen bericht door Chocomelk 16 jan Hou daar rekening mee. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Moeder is aanw .

Maar ze hebben een echte groep aanbidders haha. U bent van harte welkom om de pups te komen bekij Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Heb jij net als ik een kruising teckel met shih tzu dan ben ik heel benieuwd naar jouw verhalen, foto's en bevindingen.

Hiernaast verschilt het vachttype erg per combinatie. Moeder aanwezig. Ga niet naar een fokker die heel veel verschillende pups heeft liggen in brandschone hokken.

  • Onzin berichten gaan we niet op in.
  • Doorgaans wordt voor de kruising een klein tot middelhoog hondenras gekozen.

Niet goed genoeg opgelet helaas. Boomer pup; "waar kan ik die kopen. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups.

Ze staan onder medisch toezicht van Dierenkliniek Elst die ze heeft voorzien van een gezondheidsverklar Uw e-mailadres:. Ongelezen bericht door deli 16 jan Heb jij die naam schweenie zelf bedacht of worden ze met die naam verkocht, teckel x shih tzu maltezer.

Houd hierdoor altijd de zorg voor deze hond in de gaten. Bestel nu! De haren worden lang, maar de meeste eigenaren laten dit hondje af en toe een keer knippen, dit is makkelijker bij te houden en geeft een sportiever uiterlijk.

De naam voor de mix heb ik niet zelf bedacht maar van Internet af. Al jaren lang zijn we een goed, professioneel en betrouwbaar adres voor de aanschaf van een puppie. Wel vinden ze het heerlijk om op pad te gaan en bezig te zijn met het baasje.

Ik teckel x shih tzu maltezer hem om op te vreten. Hij is gekruist met een ruwharige teckel.

Nadine (Gast)

Hij verkocht hem als shih ztu met in het verleden in de bloedlijn ooit een  cocker spaniel als reu tussen. Fantastische fijne gezinshond! Bij Kennel de Hoeve bent u aan het juiste adres.

Plaats puppy advertentie. Bestel nu!

Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. En laat nooit je hond uit door kinderen onder de Laatste bezoek was: 23 okt    Het is momenteel 23 okt. Ahhhh   Dank jewel Nori!!!. Hou daar rekening mee, teckel x shih tzu maltezer. Samen rennen en stoeien vindt de Boomer vaak ontzettend leuk om te doen. Dit is een kruising tussen 2 rassen die zeer intelligent en leergierig zijn.

Dit topic gaat over het hondenras Teckel

Hij is gekruist met een ruwharige teckel. Heb jij net als ik een kruising teckel met shih tzu dan ben ik heel benieuwd naar jouw verhalen, foto's en bevindingen. Dit kan natuurlijk wel, maar dit is dan een kwestie van opbouwen.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Hoef je alleen maar een beetje bij te schaven. In het uiterste geval 40 cm.