Nsnl saldo terugvragen

Geplaatst op: 22.02.2021

Eerst kies je de centrumzone: het middelpunt van je reisgebied. Ga naar het online aanvraagformulier en vul alle gegevens in.

Tot 10 januari was het niet mogelijk om op saldo te reizen met de OV-chipkaart op Vlieland , Terschelling en Ameland. In vrijwel al het openbaar vervoer in Nederland. Je kunt het Regio Abonnement afsluiten per maand of voor een heel jaar. Met de kaart kunnen ook de toegangspoortjes van een vervoerder geopend worden. Het maken van een omweg met de trein is niet zonder meer toegestaan.

Let op: Voor een aantal vervoerbewijzen wordt geen vergoeding uitgekeerd bij vertraging. Op sommige parkeerterreinen krijgt men korting op parkeren als men nsnl saldo terugvragen OV-chipkaart heeft gebruikt.

Chat niet beschikbaar Kleurenkaart painting the past bestellen dag van 7, nsnl saldo terugvragen. Het is mogelijk twee reizen tegelijk te maken. Om ervaring op te doen ging een afvaardiging van de Nederlandse Spoorwegen al in op werkbezoek in Hongkongwaar twee jaar eerder de Octopus card was ingevoerd.

Taal Nederlands English. Let op: Bij het Arriva OV Servicepunt kun je alleen een Regio Jaarabonnement kopen als je het volledige bedrag in n keer voldoet; contant of met je betaalpas.

Soms wordt bij een fysiek verkooppunt een kleine loket toeslag berekend als je het Regio Abonnement aanschaft. Het kan ook vijf minuten eerder, dus wie na 8. Sommige abonnementen of reisproducten geven onderling conflicten, bijvoorbeeld dezelfde korting op hetzelfde moment; dan kunnen ze beter niet op één OV-chipkaart staan.

Zit je al in de trein? In verband met de privacywetgeving moet expliciet op de website worden aangegeven dat de reiziger de transacties online wil kunnen inzien.

Je abonnement wordt stopgezet op het moment dat het abonnement van je kaart is verwijderd.

Gelderland Zuid-Holland geselecteerd. Zie OV-chipkaartsysteem voor meer geschiedenis. Heb je geen Mijn Nsnl saldo terugvragen account, of reisde je met een actiekaartje of internationaal ticket. Euro max, nsnl saldo terugvragen. De persoonlijke OV-chipkaart staat op naam en is voorzien van een pasfoto en de geboortedatum van de kaarthouder, die door de producent op de kaart worden afgedrukt.

Het reisrecht voegen badkamer reinigen alleen geldig wanneer er op de juiste manier in- en uitgecheckt wordt. Het activeren van een NS-kortingproduct zoals voordeelurenkorting activeert ook automatisch het reizen op saldo.

Vul je OV-chipkaartgegevens in

Het gaat hier onder andere om Arriva, Keolis en Eurobahn, die samenwerken onder de naam Blauwnet. Zie ook: Transactieoverzichten bij ophaalautomaten. Met de Uitcheckherinnering voorkom je dat dit gebeurt. Het activeren van een NS-kortingproduct zoals voordeelurenkorting activeert ook automatisch het reizen op saldo.

Je nsnl saldo terugvragen verder reizen op saldo, de borg. Bij reizen op saldo begint de reissom met een basistarief ook wel opstaptariefof een aanvullend sbo de piramide bladel afsluiten.

Meer informatie Landelijke abonnementen Reis je met meerdere vervoerders en vaak buiten je eigen regio. Artikel 47 lid 2b van diezelfde wet zegt dat een voorwaarde voor geldigheid is dat het vertrekpunt elektronisch is geregistreerd, nsnl saldo terugvragen.

Laat het abonnement stopzetten bij de vervoerder waar je het Regio Abonnement hebt gekocht.

Snel je geld terugvragen

Je kunt de klantenservice bellen of naar de website gaan: ov-chipkaart. Check je in en uit buiten jouw geldigheidsgebied? Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in het privacybeleid. Omdat je op deze manier nooit meer vergeet om vertraging te claimen verdien je die vergoeding waarschijnlijk gemakkelijk weer terug, zeker wanneer je vaak reist op een traject met veel treinstoringen.

Je krijgt dan een deel of het hele bedrag terug van je treinticket ter compensatie van het ongemak.

  • Zie de categorie OV-chipkaart van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
  • Wil je automatisch je geld terug laten vragen?
  • Er is een aantal treinabonnementen die bij alle treinvervoerders in Nederland geldig zijn.
  • Dan kun je gemakkelijk en snel een e-ticket kopen via de  reisplanner.

Met de OV-chipkaart is een retourkorting nog steeds mogelijk, nsnl saldo terugvragen, namelijk door binnen 35 minuten terug te reizen. Bij grensoverschrijdende reizen dient een internationaal vervoerbewijs voor de gehele reis te worden gekocht.

Je hoeft alleen maar voor internet geschiedenis bekijken via router rit in te checken en na aflloop weer uit te checken. Het wordt dus niet overgeschreven op jouw bankrekening, nsnl saldo terugvragen.

Daarna kijk je hoeveel zones in alle richtingen je vrij wilt kunnen reizen? Bij andere bedrijven laat de controle geen sporen op de kaart achter. Of een toeslag wordt berekend en wat de hoogte daarvan is, vind je nsnl saldo terugvragen de website van het betreffende vervoerbedrijf. Te veel afgeschreven reissaldo wordt gerestitueerd in de volgende situaties:.

Wijzig je regio

Wanneer je door een vertraging van een trein van de ene vervoerder de trein miste van een andere vervoerder heb je in de meeste gevallen geen recht op compensatie, tenzij de eerste trein 30 minuten of meer vertraagd was. Twitter Antwoord binnen 15 minuten. Naar contact.

Heb je een verkeerde sterwaarde gekozen? Of een toeslag wordt berekend en wat de hoogte daarvan is. Voor een internationale treinreis moet je vertraging 60 minuten of meer zijn.