Kobo plus meerdere apparaten

Geplaatst op: 20.02.2021

Hieruit blijkt dat klanten die van plan zijn het abonnement te nemen verwachten ook nog veel papieren boeken en ebooks te zullen blijven kopen. Op de Android-app kan je bijvoorbeeld niet de regelafstand instellen, wat wel kan op de e-reader zelf.

Het eerste kopje is accounts, klik hier op. Tot slot nog een vraag die wij zelf vaak van onze bezoekers krijgen. Kobo Plus is makkelijk in gebruik. Alle apps werken hetzelfde. Zelfde reden als Ely. Bekijk deze deal en bespaar euro op je aankoop!

Ik krijg binnenkort een Kobo e-reader, maar wat is de fijnste manier om er boeken op te zetten. Kobo biedt deze dienst namelijk aan samen met bol. Is destijds via bol. We hebben je creditcardgegevens nodig om na de gratis proefperiode maandelijks abonnementskosten af te schrijven, kobo plus meerdere apparaten.

Laptop deed het net anders als zij aangaven. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience!

Je luistert Kobo Plus boeken op je smartphone of tablet met de de bol. Ga naar je account en zet eenvoudig je abonnement stop. Smart home aanbiedingen Smart home Black Friday deals.
  • Voordat je een proefabonnement afsluit kun je even kijken of Kobo Plus iets voor jou is. En je kunt het bij Kobo op 5 apparaten zetten
  • Abo is bijna afgelopen.

Volgend artikel:

Ook engels en serieuze boeken. Ben op dit moment geveld door een longontsteking. Tik onder 'Account' op Kobo Plus-abonnement om de details van je abonnement te beheren. Tik op het startscherm van je Kobo-app voor iOS op Boeken aan de onderkant van het scherm.

Uiteindelijk heeft dit toch weinig meerwaarde. Niet alle topauteurs staan erop, zo missen bijvoorbeeld Michael Connely, Dan Brown en Karin Slaughter [ update per 1 augustus zijn titels van Karin Slaughter te vinden op Kobo Plus ].

  • Let op! These cookies will be stored in your browser only with your consent.
  • Je hebt toegang tot ruim

Met een koppeling met Kobo Plus en je Bol. Basisschoolleeftijd Over ons Adverteren Contact. Deze komen op termijn wellicht op Kobo Plus, maar als je ze direct wilt lezen zul je ze apart moeten aanschaffen.

Wanneer weet ik wat de hoogte is van de royalties. Je kunt de lijst later wijzigen of weer verwijderen door op de naam van de lijst te gaan staan. Om je bladwijzers en notities te bekijken moet kobo plus meerdere apparaten in het boek zijn, heb je internet nodig.

Kom je er niet uit?

Met Bol. Hier kun je het lettertype wijzigen. Via de Kobo Plus-helpsite kun je hulp en ondersteuning krijgen voor Kobo Plus.

Ook geen abonnement. Nu kun je de schermbediening aan jouw voorkeur aanpassen. Beetje bladeren kobo plus meerdere apparaten de shop, ok klikken en lezen maar. Hetzelfde geldt overigens ook voor de regelafstand die je voor sommige boeken op je Kobo niet zomaar kunt aanpassen. Als ik een boek lees op mijn iPad via Marvin kan ik wel gewoon alles instellen zoals ik het zelf wil hebben.

Veelgestelde vragen

Nu de eerste 30 dagen gratis! Je luistert naar boeken via een smartphone-app. Switch Nog een voordeel van digitaal lezen is dat je kan switchen tussen meerdere apparaten: smartphone, tablet, computer of e-reader.

Ja, snoertje oid aan te pas. Registreer voor een account. Gerelateerde producten 27 aug. Helemaal relaxed lezen doe je digitaal. Komt geen laptop, kobo plus meerdere apparaten, ontvang maandelijks een factuur van bol. Je kunt niet filteren. Momenteel zijn Kobo Plus-abonnementen alleen beschikbaar voor inwoners van Belgi en Nederland. Ja, dat kan met de gratis bol.

"Een geweldig abonnement"

De Nia is een budgetvriendelijke e-reader, maar bevalt hij ook goed in de praktijk Of juist oudere boeken staan er ook niet. Overigens zijn heel veel mensen ontevreden over het niet meer kunnen aanpassen van het thuisscherm en het nogal prominent aanwezig zijn van de Kobo winkel.

Zo staan je al je boeken in n lijst en komen zowel de e-books van Kobo als die van bol. Heb het ook gehad met de jack reacher serie, eerst 5 boeken en een paar weken later nog 5.

Ik download ook boeken via spotnet kan kobo plus meerdere apparaten die op iedere ereader zetten.