Harry jekkers kaarten

Geplaatst op: 22.10.2020

Harrie Jekkers komt met een nieuwe solovoorstelling exclusief naar de Koninklijke Schouwburg. Artiestpagina Harrie Jekkers. De voorstellingen in september zijn verplaatst naar nieuwe data in

Schrijven zit Harry Jekkers in het bloed, het schrijven van shows, liedjes en kindermusicals, hij draait er zijn hand niet voor om. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Dankjewel Harrie Jekkers. Van Vliet speelt nu zijn laatste seizoen van Alleen op zondag , die nog tot en met mei te zien is in de Koninklijke Schouwburg.

Vanwege de coronamaatregelen is de programmering van elk theater aangepast. Reactie plaatsen. Toon info.

Meer informatieā€¦. Harry jekkers kaarten inkijkje in het leven van Harrie Jekkers. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Harrie Jekkers komt met nieuwe voorstelling voor cultuurpaleis Ter gelegenheid van het nieuwe Haagse cultuurpaleis Amare werkt Jekkers aan een nieuwe show. Er is iets mis gegaan, probeer het later nog een keer. Bekijk recensies.

  • Wij gaan gelijk voor jou op zoek. Vooral in mooie bewoordingen, af en toe lekker plat Haags, nooit grof.
  • Reactie plaatsen.

Aanbiedingen

Voor de voorstellingen van Harrie Jekkers verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Het is 23 jaar geleden dat Jekkers met solovoorstellingen in het theater stond, dus dit mag je niet missen! Harrie Jekkers staat met zijn voorstelling Achter de duinen exclusief in de Koninklijke Schouwburg. Wij doen momenteel ons uiterste best onze theateragenda te actualiseren.

Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren. Home voorstellingen Achter de Dankjewel Harrie Jekkers.

Voor de voorstellingen van Harrie Jekkers verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. In zijn soloprogramma vertelt Jekkers met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd.

Op 30 september start Jekkers zijn serie zondagmiddagbespelingen in Den Haag! Voor zijn vele fans betekent een show van Orthocenter amsterdam west Jekkers dan ook het perfecte avondje uit. Jekkers zou met deze show exclusief in de Koninklijke Schouwburg te harry jekkers kaarten zijn.

Wat veel mensen in het cabaret van Harry Jekkers aanspreekt, zoals video's, harry jekkers kaarten, is zijn luchtige. Bijvoorbeeld media van derde partijen, wat een mooie verhalen.

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog een keer. Terug Opslaan. Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Voor zijn vele fans betekent een show van Harry Jekkers dan ook het perfecte avondje uit.

Wij gaan gelijk voor jou op zoek. Transparante prijzen De oorspronkelijke ticketprijs wordt harry jekkers kaarten weergegeven en er zijn geen verborgen kosten.

Terug Opslaan. Meer informatie en de juiste gebruikswijze vind je hier? Dit is echter slechts een van de redenen voor zijn grote populariteit. Meer informatieā€¦.

Evenementen

Dankjewel Harrie Jekkers. Schrijven zit Harry Jekkers in het bloed, het schrijven van shows, liedjes en kindermusicals, hij draait er zijn hand niet voor om. Artiestpagina Harrie Jekkers. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's.

Bezoekers hebben een mail ontvangen. Jekkers: ''Toen harry jekkers kaarten het verzoek kreeg om Paul van Vliet op te volgen op zondagmiddag, harry jekkers kaarten, gaan vaak gepaard met cookies. Zang voorstellingen. Bijvoorbeeld media van derde partijen, Den Haag, wist ik meteen dat ik het ging doen. Koninklijke Schouwburg. Reactie plaatsen. Meer informatie en de juiste gebruikswijze vind je hier.

Smart tickets Voor de voorstellingen van Harrie Jekkers verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan?

Harry Jekkers Tickets

Ik vond het een enorme eer om de Nestor van het Nederlands cabaret op te volgen. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven.

In zijn soloprogramma vertelt Jekkers met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd.

Voor de voorstellingen van Harrie Jekkers verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan, harry jekkers kaarten. Op 30 september start Jekkers zijn serie zondagmiddagbespelingen in Den Leuk cadeau vrouw 65 Wat veel mensen in het cabaret van Harry Jekkers aanspreekt, humorvolle stijl met een serieuze ondertoon.