Dagboek van een muts deel 8 5

Geplaatst op: 19.02.2021

Heel grappig allemaal. Groetjes Keyshia 8 jaar" Keyshia Bouquet op 9 december "Leukste boekenserie!!

De boeken zijn nog in goede staat. Dagboek van een MUTS deel Zgan boeken : dagboek van een muts 1x gelezen deel en 11 bieden naar waarde! Kan het niet voor 10 euro? Ik hoop dat dagboek van een muts deel 8 snel in Nederland komt! Het is zo verslavend!!!

Was maar op een dag ging ik naar de boekhandel op schiftjes te koopen. En mama zij oke dan maar dan moet je wel goed gaan lezen. Sam14 Amstelveen 5 september Ik raad dit product aan. Ik had het eerste boek van Dagboek van een Muts gekregen voor Kerst, en ik heb hem al in 2 dagen uit!!

Ik heb zo'n zin in deel 4.

Mijn naam is ook hetzelfde als de hoofdpersoon. Heb alle delen!! Dan is Afblijven!

Productinformatie

Esmeraldasummer Amsterdam 17 januari Ik raad dit product aan. Als het goed is is deel 6 allang in Amerika verkrijgbaar! Wanneer komen deel 5,6 en deel 7 uit? Dit zijn echt de coolste boeken ever! Te gek: " hija op 30 oktober "wie is de illustrator van dagboek van een muts deel 6?

Maar, je heb nie echt een leuk leven. Ik wil jullie allemaal succes wensen doeg!!!!

  • Het zijn de enige boeken die ik echt graag lees!!!
  • Dus zoals ik al zei supper leuke boeken maak er zeker meer!!!

Eerst uit de bieb, maar zelf hebben is handiger. Ik hou van deze boeken!!. En het leukste aan de boeken vindt ik: het zou zo echt kunnen gebeuren. I LOVE? Het zijn mijn lievelings boeken.

Samenvatting

Ik Heb lasts de Cadeau box gehaalt. Ik wil Nikki s vriendin zijn ieieie en mijn klas leest graag het leven van een loser en mijn familie ook xoxo" Liezel op 27 april "ik heb 8 boeken gelezen ga zo door niet stoppen het is een hit" Audrey op 27 april "Heel leuk boek. Grtjs Julie" Julie Van Roosbroeck op 16 juni "ik heb letterlijk elke boek het is mijn favorite ik kan niet wachten tot die uitkomt mijn lieveling boek is puppy love van dagboek van een muts.

Léon Geleen.

Ik heb deel 5 net uit gelezen en ik kan niet wachten tot deel 6 komt? Het leest als een treinen nu heb ik ze allemaal!!, hopelijk komen er nog meer. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Zelf heb ik een broertje die net zo irritant is. Ik heb alle boeken al. Groetjes Imke Stollman" imke op 28 september "Mijn eigen gemuts past zo goed in de verhalen van de muts.

Rachel Renée Russell

Ema 8 jaar" Ema S op 9 juli "ik heb ze alle 16" marith op 7 juli "Ik vind het super leuke boeken heb ze alle 14" Ryana op 28 juni "Ik ben nu alle boeken van een muts aan het verzamelen ik heb er denk ik al 6 van" Janny op 15 juni "super leuk" pieter op 15 juni "Het zijn de beste boeken" Giselle op 14 juni "Die boeken zijn zo leuk! Dagboek van een Muts ; er was eens deel 8 Dagboek van een muts ; er was eens deel 8 Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Groetjes, Eline van Uitgeverij De Fontein" Antwoord van Graphic Novels op 18 februari "ik vind je boeken echt super leuk" hallo lol op 15 februari "Ik vind de boeken tof.

Jeroen Barendrecht. In winkelwagen. GO Nikki. Nikki Maxwell lijkt op mij. Ik vind spelletje woorden uitbeelden boek fantastich maar waarom moet het perse dat ik een kreng ben en niet iemand anders! En K,wil echt super graag dat 9 10 11.

Ik kan niet stoppen met. Schiedam Gisteren.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dan is Afblijven! S ik wacht al heel lang" Zehra op 3 juni "Ik heb ze allemaal al gelezen behalve Drama voor de camera. Normaal lees ik echt nooit boeken, of als ik er dan lees geraken ze gewoon niet uit!

Je leest er heel snel leuk doorheen.

Dagboek van een muts deel 8 5 meer boeken plzz" Vaiana op 8 augustus "De boeken zijn heel leuk maar best duur" Amber op 1 augustus "Jullie hebben echt superleuke boeken Ik heb heel de serie dagboek van een muts ik wacht altijd helemaal vol zenuwen op het volgende boek. Dagboek van een muts is zoveel beter gellustreerd dan Loser. Kapstok met hoedenplank hout Amelie Van Bogaert op 30 maart "wanneer komt deel 8 ik heb deel 7 zaterdag gekocht en het is nu uit" rebecca op 30 maart "waaneer komt deel 8 ik heb zaterdag deel 7 gekocht en het is uit" rebecca op 30 maart "Superleuke serie.