Autostoel maxi cosi rodi airprotect

Geplaatst op: 01.03.2021

De Maxi-Cosi Axiss is een ideale autostoel voor kindjes van kg. Mooie stoel, onze dochter is er blij mee. De haak aan achterkant sluit alleen niet goed aan hoofdsteun van mijn ford fiesta

Heerjansdam 25 okt. Maxi-Cosi autostoeltje voor kinderen, geschikt voor leeftijden van 3,5 tot 12 jaar ongeveer tot cm De G-CELL-technologie die in de beide zijkanten van het zitje is verwerkt, zorgt voor een uitstekende bescherming De Tanza is uitgerust met eenvoudige en snelle ISOFIX-bevestiging Dit verstelbare autostoeltje is speciaal ontworpen om met je Bij Maxi-Cosi is de veiligheid van je kindje onze hoogste prioriteit.

Hele fijne auto stoel te gebruiken met de autogordels. Kan nog goed een tweede ronde mee. Doorgroei autostoeltjes Isofix autostoeltjes Verstelbare hoofdsteun autostoeltjes Zitverhoger autostoeltjes. Wilt u een kinderautostoeltje met een langere levensduur kopen?

Alkmaar Vandaag. Onze collectie autostoelen bestaat uit een divers aanbod van gerenommeerde merken o. Kees Papendrecht. Met afneembare voetsteun. Cybex Silver.

Maxi-Cosi, Cybex, Britax Römer en Kidsriver met mogelijkheden voor elk budget, waarbij het belangrijkste aspect, de veiligheid, altijd gewaarborgd is.
  • Nomad Sand, Beige.
  • Als de rit lang duurt, plaats je de stoel in slaapstand.

Pas de taal aan

Maxi Cosi Rodi airprotect autostoel Maxi cosi rodi air protect autostoel met ligstand, in hoogte verstelbare rugleuning en afneembare rugleuning zodat het onderste ge Gebruikt Ophalen. Amper gebruikt. Maxi-Cosi Rodi AirProtect® blijft comfortabel ook als je kindje opgroeit. Autostoel Maxi Cosi Rodi Airprotect black reflection Mooie autostoel voor ca 3,5 tot 12 jaar kg rugleuning kan eraf, omdat je alleen een zitverhoger hebt.

Zo blijft de reis altijd comfortabel. Deze technologie is ontwikkeld en gepatenteerd door Maxi-Cosi en vermindert het risico op hoofdletsel bij aanrijdingen vanaf de zijkant met maar liefst twintig procent.

  • De rugl. Comfort De Rodi AirProtect is voorzien van een zachte en ergonomische zitting.
  • Niet leverbaar.

Maxi-Cosi air protect - special edition Deze maxi-cosi air protect is een in hoogte verstelbare autostoel. Helmond 24 okt, autostoel maxi cosi rodi airprotect. Noordwijk 24 okt. De Maxi-Cosi Rodi AirProtect is een autostoel die geschikt is voor kinderen vanaf 3,5 jaar tot ongeveer 12 jaar! Het gebruik op de achterbank heeft echter onze voorkeur.

Maxi-Cosi Rodi AirProtect Autostoeltje

Soest 24 okt. Aarzel dan niet en vraag om ons deskundig advies. Zie volgende pagina. Overig Fabrieksgarantie termijn Fabrieksgarantie termijn De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft.

Maxi Cosi Bekerhouder - Grijs Adviesprijs 18,99 16, Gebruikt Ophalen. Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse. Autostoel is in goede staat. Ben je je wachtwoord vergeten. Papendrecht 25 okt.

Productspecificaties

Product sku: MC Bij twijfel mag je natuurlijk altijd contact openemen met onze klantenservice. Deurne 25 okt.

Kappelhof Rotterdam. Wij kunnen autostoel maxi cosi rodi airprotect namelijk heel goed voorstellen dat funda de biezen nijmegen door de bomen het bos niet meer ziet? Veiligheid De Max De stoel is 5 jaar oud. Kijk voor de mogelijkheden van je eigen auto via deze link? Verkoop door Etrias. U bent nog niet ingelogd Klik hier om in te loggen! Kanttekening is: We hebben hem nu nog in de auto zonder de isofix, dan zit die niet goed vast.

Inloggen Ben je je wachtwoord vergeten.

Alternatieven

Mooie autostoel van maxi cosi, type rodi. Gebruikt maar in goede staat. Hij is door ons als extra kinderstoel aangekocht en weinig gebruikt. Zeer gemakkelijk in gebruik en ook bij langere ritten zeer comfortabel.

Nog in goede staat maxi cosi air protect. Heel tevreden met deze aankoop. Josiene Hilversum?