Vliegen met oorontsteking forum

Geplaatst op: 19.02.2021

Hier ook een dochter die huilde van de oorpijn in het vliegtuig. Ik zorg er gewoon voor dat ik een plek heb aan het gangpad.

Heb de laatste jaren spul geslikt tegen hooikoorts, ben de naam van de werkzame stof even kwijt, en dat slikte ik al 2 dagen voor het vliegen. Naar forum KNO. Voorheen had ik altijd dat een dag of 2 , 3 mijn oren dicht zaten sinds ik de earplanes gebruik nergens geen last mee van.

De cirkels hebben er niets mee van doen, en kunnen eerder een voordeel zijn. Ik zorg er gewoon voor dat ik een plek heb aan het gangpad. Dit is vervelend en eerlijk gezegd durf ik geen tips te geven om wel te kunnen vliegen omdat er reeele kans op gehoorbeschadiging is. Ik kon destijds met moeite mijn oren klaren maar het ging wel.

Mijn huisarts heeft me gister nog het advies gegeven vr het stijgen en vr het dalen de genoemde neusspray te gebuiken met Xylomatazoline en een snoepje oid te nemen waardoor je veel moet slikken? Verder kun je speciale Inflight socks kopen, dat zijn heel strakke kousen, vliegen met oorontsteking forum. De keer dat we naar Disney World Orlando zijn geweest hebben we eerst een paar dagen Miami aangedaan. Wij stewardessen gaan ook langs de vliegen met oorontsteking forum dienst om bij twijfel onze oren te laten checken.

Platje: je kan wel degelijk een oorontsteking hebben zonder koorts.

Mocht het trommelvlies er dan niet goed uitzien lees iets bol al op de grond, moeten wij ook naar huis!! Daarnaast had ik die oordopjes.
  • Verder kun je speciale Inflight socks kopen, dat zijn heel strakke kousen, die je tegen trombose zouden beschermen.
  • Vandaar een "neus"spray voor een oorontsteking.

Over de site

Ik heb van alles al geprobeerd; van tevoren neusprayen, kaugum, wokkels in oren, bekertjes op mijn horen, geeuwen etc. Zo bleef de druk gelijk als hij ze over zijn oren hield. Dacht echt effe.. Mijn dochter van 9 had vorig jaar oorpijn en een beginnende oorontsteking. Simpel trucje van neus dicht houden met je vingers en vervolgens blazen helpt aardig moet ik zeggen.

  • Daarmee 'ploppen' je oren open..
  • Hebben jullie nog tips om beide problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Vandaar een "neus"spray voor een oorontsteking.

Alvast bedankt K. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Akkoord en doorgaan Cookie-instellingen wijzigen. Posts Latest Activity. Comment Post Cancel. Bericht door K do mei 10, am. Login or Sign Up.

Mag een verkouden stewarddess vliegen?

Ik gebruik daarom Earplanes. Bericht door Gast » di mei 15, am. Dan kan er geen druk meer in je binnen oor ontstaan.

Ik zorg er altijd voor dat ik een flesje water bij me heb. Mijn huisarts heeft me gister nog het advies gegeven vr het stijgen en high tea omgeving steenbergen het dalen de genoemde neusspray te gebuiken met Vliegen met oorontsteking forum en een snoepje oid te nemen waardoor je veel moet slikken.

Firedancer Berichten: Geregistreerd: garny95 schreef: heeft iemand nog tips voor oorpijn tijdens het vliegen, mijn dochter wil niet meer vliegen daardoor, werkte helaas niet. Mijn dochter heeft in haar kindertijd altijd veel baat gehad bij de befaamde bekertjes waar warme doekjes in zitten, uitgereikt door aardige stewardessen. Buiten dat het er vreemd uitziet heeft het geen werking, vliegen met oorontsteking forum.

Ik denk dat ik een paar lolly's meeneem.

Weet jij het antwoord?

Misschien dat de bekertjes het geluid een beetje dempen waardoor de toch al pijnlijk gespannen trommelvliesjes ontzien worden. Als het om een middenoorontsteking zou gaan, kan je buis van Eustachius wel degelijk gezwollen zijn via je middenoor, dus niet via je neus en daardoor dichtzitten.

Dus de beste tip: Ga naar de plaatselijke dokter voor hulp en info. Bedankt voor alle reacties!

  • Je kan buisjes laten plaatsen.
  • Die wordt helemaal plat tijdens de daling en dat komt door de drukcabine.
  • Waar het hier om gaat is trombose in een ader.
  • Om je een informatieve en prettige online ervaring te bieden, maken Ziekenhuis.

Haal dus de otrivin of huismerk xylometazoline en spray vlak voor opstijgen en dalen, vliegen met oorontsteking forum. Remember me. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan! Otrivin is mij ooit aanbevolen door de huisarts toen ik met een flinke verkoudheid naar de US ging. Ik heb die fout 1,5 jaar geleden gemaakt en zit nog steeds op de blaren. Haal bij de Drogist een flesje Otalgan en druppel een half uur voor vertrek en vlak voor het vliegen met oorontsteking forum even in de oren Otalgan bevat Lidocaine wat rijmt op schooljaar dat verdooft het oor een beetje Je kunt bij het landen hetzelfde doen Wat nog beter helpt is neusspray.

Plaats antwoord. Enkel via een neusspray geraak je aan die buis van Eustachius.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

We hebben knie kousjes licht ondersteunend gekocht bij de Hema, deze helpen ook vind zij. Daar heb ik graag die twee vervelende dalingen extra voor over. RE: vliegen en oorontsteking Bericht door marieke » ma mei 14, pm ik ben 5 dagen langer in het buitenland moeten blijven omdat mijn zoontje een oorontsteking had en hij niet op het vliegtuig mocht, gevaarlijk voor scheuren en heel, heel pijnlijk bij stijgen en dalen.

We hebben knie kousjes licht ondersteunend gekocht bij de Hema, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. De url is niet geldig, deze helpen ook vind zij! De oorpijn ontstaat inderdaad door drukverschil tussen buitenste gehoorgang en binnenste gehoorgang buis van vliegen met oorontsteking forum.