Steigerhouten tafel maken praxis

Geplaatst op: 19.11.2020

Bed met dubbelwandige ombouw van steigerhout. Kijk eens naar de gratis bouwtekening voor salontafels , het is een voorbeeld in drie stappen, net zoals de hogere eetafels van steigerhout.

Laatste stap, het barblad kan nu worden vastgemaakt aan de onderkant. Tafelblad 1. Klik hier voor meer informatie Sluiten. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Een ander eenvoudig model is een bijzettafeltje van steigerhout. Schuif nu 2 latten 60x4,3x3 volgens afbeelding tegen de tafelpoten aan.

Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Je kunt tafels heel eenvoudig maken van een paar steigerplanken en nog simpeler van een pallet? Resultaat van een tafelpoot. Gebruik per plank 2 schroeven. Lounge tuinstoel van blank steigerhout, steigerhouten tafel maken praxis. Let op: dit zijn tijdelijke schroeven.

Gratis bouwtekeningen voor een ei van steigerhout of planken van pallets. Sloophout kan heel mooi zijn voor deze zelfgemaakte bars. In totaal zijn er aan bijkomende kosten ongeveer honderd Euro voor die loungeset.

Maak je eigen steigerhouten tafel!

Maak een wandbord van steigerhout. Schroef nu 2 schroeven 5x70 door de balken zodat ze niet meer kunnen verplaatsen. Verwijder de poten en nummer ze.

Gebruik per plank 2 schroeven. Zonder achterwand met een andere maatvoering en lades aan beide kanten kun je zo ook een tweepersoons bed maken.

  • Wil je de tafel helemaal naar je eigen smaak maken?
  • De twee pootdelen zijn nu klaar voor montage aan het tafelblad. Verwijder de poten en nummer ze.

Schroef de balkjes vast met schroeven van 5x Bouwtekening en onderdelen voor de tafel Tuintafel met blokpoten. Bouwpakket voor een steigerhouten loungebank XL.

Na het schuren plaatst u de poten weer terug en schroeft u ze vast met 4 schroeven 5x60 per poot. Zaag nu de 4 balken in op de afgetekende lijnen. Kijk eens naar de gratis bouwtekeningen voor buitenkeukens, steigerhouten tafel maken praxis.

Ons assortiment

De schroef is 5x50 en moet aan het uiteinde van de balk. Stap 11 Verwijder de poten en nummer ze. Haal de twee tijdelijke schroeven er uit.

Monteer de rugleuning onder een 70 graden hoek. Om van steigerhout te maken, daarmee heb je dan een complete loungeset van steigerhout? Voeg daarbij  twee lage loungetafels  van elk vier plankeneen mooi bed voor op kinderkamers. Teken een exacte haakse rechthoek van 95 bij 75 cm. Hierdoor is het risico dat de schroef uit het tafelblad steigerhouten tafel maken praxis zeer klein, steigerhouten tafel maken praxis.

Voor de poten heb je 16x steigerhouten latjes nodig van x6,2x3 cm.

Vous avez besoin de

Teken een exacte haakse rechthoek van 95 bij 75 cm. Zoals te zien is op de afbeelding hiernaast gaan we nu 2 poten maken. Daarmee komen wij ook meteen bij het nadeel van Douglas hout. Maak je eigen steigerhouten tafel!

  • Herhaal dit met de twee andere planken van de tafelpoot.
  • Het nadeel van palletplanken is dat ze heel ruw zijn.
  • Doe dit met 4 schroeven 5x60 met per schroef een ring.
  • Hieronder staat een duidelijke uitleg waardoor wij het voor jou makkelijker maken om zo een tafel te maken!

Sloophout kan heel mooi zijn voor deze zelfgemaakte bars. Tuinset van steigerhout? De meeste van die bouwtekeningen zijn voorbeelden voor klussen met steigerhout.

Deze stap is optioneel. Leg de twee planken van 60x6,2x3 cm tegen de kopse kant van de planken. Hierdoor is het risico dat de schroef uit het tafelblad steekt zeer klein. Haal nu met een frees of beitel het afgetekende deel uit de balk, steigerhouten tafel maken praxis. Voor de poten steigerhouten tafel maken praxis je 16x steigerhouten latjes nodig van x6,2x3 cm.

Besoin d'inspiration ?

Wat zijn cookies? Hoogslaper boomhut kinderbed. Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde inhoud.

Zaagdiepte is 2,75cm. Laatste stap, het barblad kan nu worden vastgemaakt aan de onderkant. De klus is in een paar uur klaar.