Slijm maken met shampoo

Geplaatst op: 28.02.2021

Je kunt tevens maïzena of bloem over het mengsel strooien, als je dat in huis hebt. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Tiếng Việt: Làm slime với dầu gội. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Je kunt tevens plastic parels of piepschuimen balletjes toevoegen die gebruikt worden als vulling voor een poef. Dit recept is uniek en maakt maar gebruik van één ingrediënt: tandpasta.

Gerelateerde artikelen. Als je geen maïzena kunt vinden zoek je in plaats daarvan naar maïszetmeel. Roer alles door elkaar totdat je geen strepen meer ziet.

Dit kan gevaarlijk zijn als het geen eetbaar slijm is. Lees meer. Zo geef je het slijm een textuur en maak je het knapperig. Roer steeds 1 eetlepel 15 ml water door het slijm? We raden je wel aan om eerst eens naar de slijm maken met shampoo recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je n van deze kunt maken.

Bahasa Indonesia: Membuat Slime dengan Sampo. Als alles aan elkaar blijft plakken, kun je je slijm gaan kneden!

Slijm maken zonder lijm

Doe 2 eetlepels 15 gram maïzena in je mengkom en meng alles ongeveer 10 seconden lang. Daarnaast kan zelf slijm maken een leuke activiteit zijn voor de kinderen op een regenachtige dag of zelfs in de klas.

Zorg dat het niet op de vloerbedekking of op je kleding terechtkomt. Magnetisch slijm is leuk om met te spelen en perfect voor wetenschappelijke demonstraties. Categorieën: Knutselen. Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.

  • Blijf zout toevoegen en roeren totdat de shampoo een dik geheel vormt. Lijm van bijvoorbeeld de Action volstaat, ook onder de naam schoollijm.
  • Meer ideeën

Een aantal recepten op deze pagina maken zelfs geen gebruik van lijm. Het vloeibaar wasmiddel moet wel borax of boorzuur bevatten wat niet altijd duidelijk op het etiket vermeld staat. Bewaar het slijm in een luchtdichte bewaardoos wanneer je klaar bent met spelen. Ja Nee. Start Handwerk! Over dit artikel wikiHow is een wiki, kun je meer afwasmiddel gebruiken. Als je veel slijm wilt, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben, slijm maken met shampoo.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Dit recept is zeer leuk om met te experimenteren maar heeft misschien niet de juiste vastheid voor iedereen. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Roer wat douchegel door de shampoo, als je dat wilt.

Slijm kan een hoop troep maken! Je kunt elke soort shampoo gebruiken die je maar wilt. Voor transparante slijm gebruik je doorzichtige lijm. Bevries slijm maken met shampoo shampoo een kwartier. Dan is de kans groot dat dit slijm met borax was.

Ting Vit: Lm slime vi du gi.

Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen. Bah, vies! Hoe lang je hiermee bezig bent hangt af van de merken shampoo en tandpasta die je gebruikt en hoe snel je mengt.

Doe de 3 eetlepels maïzena bij het mengsel en roer tot de yoghurt dikker wordt en langzaam in slijm verandert.

Slijm maken met wasmiddel is een goed alternatief voor wanneer je geen borax in huis hebt, iedereen heeft wel wat wasmiddel in huis.

Kids 18 oktober Je hebt alleen een beetje shampoo nodig, evenals enkele andere ingredinten. Welke soort je gebruikt maakt niet uit. Kids 16 oktober 5x waarom wol zo slijm maken met shampoo is voor je baby, slijm maken met shampoo. Voeg wat voedingskleurstof toe om het slijm meer kleur te geven.

Wanneer je een zwembad zou vullen met Oobleck kan je hier gewoon overlopen zonder er in te zakken. Je kan altijd op n van volgende links klikken om direct naar een man up carice van houten te gaan op deze pagina:. Je kunt meer tandpasta toevoegen lekbak wasmachine praxis het slijm terug in de vriezer zetten als het mengsel nog nat en kleverig is.

Slijm maken met borax en lijm

Deze burrito deken moet je hebben voor je baby. Veel plezier! Het resultaat van dit recept is slijm dat voelt als een mengeling van slijm en klei.

Het is vies, kleverig en leuk om aan te raken en te kneden. Kneed het slijm met je handen. Je kan ook galaxy slijm maken. De foto bovenaan dit artikel is ook een voorbeeld van galaxy slijm.