Ruby chinese specialiteiten den haag

Geplaatst op: 18.02.2021

Datum van bezoek: april Nederlands

Beoordelingen Dit geldt ook voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties voor bruikbaarheid, geschiktheid voor een specifiek doel en niet-inbreuk op rechten van derden. Wijk: Vruchtenbuurt. Leyweg , GV , Den Haag. Mient , LN , Den Haag. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Overige informatie. Is dit restaurant geschikt voor brunch. De tekst kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd. Lekker authentiek eten, we hebben altijd eten van hier bij een bezoek aan familie in Den.

De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Waarderingen en beoordelingen

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor restaurant in de buurt Subway. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Is dit uw bedrijf? Datgene wat op tafel komt, wordt natuurlijk in overleg met u bepaald. Ze zitten slechts 2 kilometer van mijn huis af! Datum van bezoek: november

  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.
  • Zeer vriendelijk, snelle punctuele levering en heerlijk eten. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Vorige Volgende 1 2? Prima Chinees restaurant. We zijn er We waren met een gezelschap van 11 dames. Bedankt voor je hulp. Laat maaltijden bezorgen.

Reizigers die Ruby Chinese Specialiteiten bekeken, bekeken ook

Wang Wang. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Datum van bezoek: oktober

Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Ruby Chinese Specialiteiten Niet-geclaimd. Engels 3. Ze zitten slechts 2 kilometer van mijn huis af. Is dit restaurant geschikt voor lunch.

Wie mogen we bedanken?

Ruby Chinese Specialiteiten, Den Haag. De gerechten die worden aangeboden worden vers gemaakt. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Brasserie Stocks And Bonds. Overige informatie.

  • In Ruby Chinese Specialiteiten geweest?
  • Ik vind het zeer fijn dat ze zoveel moeite doen voor de voorzorgsmaatregelen.
  • Om verspilling tegen te gaan kan er echter een beperkt aantal keuzes doorgegeven worden.
  • Aangename verrassing.

Datum van bezoek: oktober Drukker met bezorgen dan in het restaurant zelf, maar het was ook niet echt lekker weer om eruit te ruby chinese specialiteiten den haag Heerlijk gegeten. Zaterdag en Zondag en op alle feestdagen: uur. Wat te doen. Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Op vakantie in Kijkduin en graag Chinees willen eten.

Chinees Indisch restaurant Ruby

Dat was een goede keus. Alle gerechten kunnen worden thuisbezorgd! Alle restaurants in Den Haag weergeven.

Beoordeeld op 15 januari via mobiele applicatie Altijd goed eten. Buurt: Eykenduinen. Een nieuw concept zonder het heen-en-weer geloop voor je eten.