Ik krijg geen mails meer binnen op mijn ipad

Geplaatst op: 17.09.2020

Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleer dan of u het juiste wachtwoord gebruikt. Stap 29 van 41 Encryptie van inkomende e-mails uitschakelen Druk op Geavanceerd. Volg een opleiding.

Controleer de postbus 'Uitgaand' en probeer uw e-mail opnieuw te versturen door deze stappen te volgen: Tik linksboven in de Mail-app op 'Postbussen'. Tik op 'Verwijder account'. Log in bij de website van uw e-mailaanbieder om uw e-mailadres en wachtwoord te controleren. Created with Sketch. Dit lukte niet en nu is het mailprogramma vastgelopen. Copyright © IT Pro nv.

Als u via de Mail-app op http ingnl particulier inloggen iPhone, dus ook dat veroorzaakte niet het probleem, iPad of iPod touch geen e-mail kunt ontvangen? Mail dit artikel Mail. Controleer de postbus 'Uitgaand' en probeer uw e-mail opnieuw te versturen door deze stappen te volgen:. De maximale tekenlimiet is Er is voldoende vrije ruimte op mijn iPad.

Voeg uw account opnieuw toe.

  • Ik ga ermee aan de slag en hopelijk kan het mailprobleem alsnog worden opgelost. Tik op 'Verwijder account'.
  • Stap 30 van 41 Encryptie van inkomende e-mails uitschakelen Druk op de indicator naast "Gebruik SSL" om de functie uit te schakelen.

Ik kan geen e-mails versturen en ontvangen op mijn Apple iPad Air iOS 12.3

Neem contact op met uw e-mailaanbieder om na te gaan of er een serviceonderbreking is. Zorg dat je batterij ten minste half vol is, liever helemaal vol. Wanneer deze stappen je niet helpen bij de installatie of werking van je e-mail, dan kan je altijd even met ons contact opnemen via de groene "Contacteer ons" knop, rechts onderaan deze pagina.

Contacteer ons! Ja Nee.

Publicatiedatum:   20 maart. Onze excuses voor dit sterkte kaart na operatie. Druk op Voeg mailaccount toe. Druk op Serverpoort en toets in. Ik wilde gegevens van een bestaande mail door kopiren en plakken toevoegen aan een nieuw te versturen mail. Controleer of uw  Berichtgevingsinstellingen  correct zijn voor de Mail-app:. Mijn voorkeur ligt bij IMAP.

Instellingen inkomende e-mail

Als er geen postbus 'Uitgaand' wordt weergegeven, is de e-mail verstuurd. Ook heb ik mijn mailaccount op mijn Ipad uit- en weer aangezet. Pas uw meldingen, geluiden en badges aan.

Kijk eerst na of je internetverbinding goed werkt. Ik gebruik een account van Telenet of Proximus  Skynet. De maximale tekenlimiet is Kijk voor de zekerheid wel naar de instellingen. Mail dit artikel Mail. De Apple mail gaat naar iCloud, die zou je dus niet kwijt kunnen zijn?

Waarmee kunnen we je helpen?

Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Stap 41 van 41 Terugkeren naar het startscherm Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm. Druk op Geavanceerd. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Voor Proximus is dit  webmail.

Als je de kittens tegelijk weg bij moeder server van Vodafone ik krijg geen mails meer binnen op mijn ipad, toets dan de gebruikersnaam van My Vodafone in. Mail kun je op 2 manieren instellen. Heeft niet geholpen dus. Als de instelling 'Push' niet beschikbaar is, wordt uw account standaard ingesteld op 'Ophalen'. Stap 40 van 41 Kies instelling voor controle van nieuwe e-mails Druk op het gewenste e-mailaccount en volg de aanwijzingen op het scherm om instellingen voor het afzonderlijke account te kiezen!

Druk op Andere. Wachtwoord intoetsen. Dit lukte niet en nu is het mailprogramma vastgelopen?

IPhone / iPad

Ga naar " Wachtwoorden en accounts ". Dat de Mac anders is, zeggen ze allemaal. Je account zou nu moeten werken. Tests Diensten Je goed recht Actie voeren.

Ik vind het wel raar dat een reset niet werkt, als er bij mij iets fout gaat werkt het altijd maar msschien ligt het aan de aard van het probleem. Stap 32 van 41 Encryptie van wachtwoord uitschakelen Druk op Wachtwoord. Beste antwoord door G.