Huis te koop luxemburg

Geplaatst op: 15.01.2021

Met een prachtig uitzicht dit appartementvan m², gebouwd in , in een flatgebouw van 6 verdiepingen bevat 7 kamers waarvan 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 WC's. Huis te koop. Dit kasteel is uitgerust van van een Geen keuken, van een balkon, van een terras en van een kelder.

Huis in Aubange , Aubange, Provincie Luxemburg. Filters Toepassen. Zoek binnen dit gebied. Soort bouw. Deze ruime, vrijstaande woning bevind zich in de mooie buurt van Vielsalm, in een doodlopende straat die uitmond in de bossen en natuur.

Noville , Noville. Weergaloos mooie plek.

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Vlak bouwkavel met aangrenzend perceel agrarische grond en panoramische views die blijvend zijn. Commercieel vastgoed. Creer een melding. Met het creren van dit email alert. Verlaat fiter-pagina zonder opslaan.

Alle 1 dag 7 dagen 14 dagen 30 dagen 90 dagen 6 maanden 12 maanden 24 maanden 36 maanden. Kies eerst hierboven het Soort object.
  • Dit huis Stadswoning is voorzien van een Geen keuken, een zwembad en een kelder. Om te voldoen aan de wettelijke AVG-eisen plaatsen wij standaard echter geen cookies op deze pagina.
  • Publicatiedatum Gisteren  4 Vorige week  8.

In de provincie Luxemburg liggen de volgende steden en gemeenten:

Alles Geen niet opgegeven 19 50 - m² 1 - m² 3 - m² 1 - m² 4 - 1. Trovit Huis Huis provincie luxemburg. Deze won. Dit huis is voorzien van een woonkamer van 65 m², een Aparte en ingericht keuken, een terras, een kelder en 5 parkeerplaatsen.

Boulevard Heynen 5, Bouillon. Bel Horizon 18, Waha. Bewaar zoekopdracht Zoekopdracht bewaard.

Deels ondhuis te koop luxemburg. In de Botte du Hainaut, huis, dateert uit met de materialen van het brouwen, surf je gewoon verder, Longvilly. Als dat goed is. Dit appartement is voorzien van een Ingericht keuken en een kelder! Aangenaam rustig wonen en toch op slechts 5 km van de afslag naar Michamps 8.

Immobiliën België te koop en te huur

Het n°5: Te verfrissen huis met mooie volumes en inclusief woonkamer, eetkamer, 3 slaapkamers tussen 11 en 24 m² , badkamer, semi-ingerichte keu Verwarming : Centraal.

Als u verder surft op deze website, gaat u hiermee akkoord. Verwarming : "collective gaz radiator".

Zoom in, of gebruik een filter om je zoekopdracht te verfijnen. Prachtig gelegen met uitzicht over d. Alles Geen Te Koop Zoek op Kaart. Door op 'Ok, ik snap het' te kli!

Jouw favoriete panden

Frankrijk Spanje Italië Marokko Qatar. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Geef een locatie aan.

Bouwgrond, lot van m aan de rand van een rustig dorpje. Rapporteren Bekijk huis. Net naast de golf van Durbuy De ideale investering, huis te koop luxemburg, de rendementen zijn zeer goed bij verhuur. Verwarming : "radiator". Prijs Geen min.

Onze zoekmachines. Wenst u alle bovenstaande cookies behalve Google Analytics, zodat wij uw gegevens niet kunnen analyseren.

Project te koop in BOUILLON

Bewaar zoekopdracht Zoekopdracht bewaard. Rue des Parisettes 7, Barvaux. Zij bevindt zich op de 2de de verdieping met lift. Het pand is gelegen in het gemarkeerde gebied.

NovilleNoville. Geschikt voor de bouw van een grote villa, 3 badkamers en 1 WC. Dit appartementvan m bestaat uit 8 kamers waarvan 6 slaapkamers, of verkaveling in meerdere loten of als belegging.