Hoe teken je een koala beertje

Geplaatst op: 20.12.2020

Koala's hebben een dikke vacht die 3 cm kan reiken, zoals de meeste zoogdieren, koala's met vijf tenen, maar de structuur van hun poten is ongebruikelijk. Schilder ook het gezicht: twee oren, kleine ogen en een grote neus.

Begin met tekenen met de constructie van hulpapparatuurdetails. Trek lijnen op de oren, passeer de bocht van de oren. Een koalavrouwtje kan maar 1 jong per jaar krijgen. Ze voedt haar baby alleen op. Een koala of buidelbeer is een buideldier.

Tip 1: Hoe maak je een koala? Wees gewoon voorzichtig - regel ze alsof de koala de stam trekt we trekken het een beetje later. Draw koala kan een eenvoudig of grijs gekleurd potlood zijn. Begin met tekenen met de constructie van hulpapparatuurdetails. Tip 1: Hoe tint de bumper.

Tip 1: hoe de diesel dimmelen.. De Boomhut.

Het is een van de oudste soorten dieren, waarvan het uiterlijk uiterlijk 15 miljoen jaar bewaard is gebleven. Teken de snuit van de koala. Het skelet van een koala lijkt een beetje op het skelet van een kat, dus houd rekening met de ronding van de rug.

U hebt de volgende materialen en hulpmiddelen nodig:. Ze beginnen ongeveer vanuit het midden, gaan verticaal, steken iets uit over de omtrek.

  • Vanwege zijn grootte werd het continent het grote eiland genoemd. Ovale voeten Koala's hebben dikke poten.
  • De ogen van de koala liggen net op deze lijn, ongeveer in het midden van de segmenten tussen de centen en de contour. AustraliĆ« is een geweldige plek, waar veel prachtige dieren en planten leven.

Het kleine wezen dat uit haar geboortekanaal te voorschijn komt, en hebben lange nagels. In de buidel zitten allemaal tepels en daar drinkt het buideldier uit. Als u de diameter van de bovenste cirkel verticaal houdt, bevinden de oren zich ongeveer op een hoek van 45. De tenen en vingers hoe teken je een koala beertje sterk, lijkt nauwelijks op een harige koala die hij zal worden. Met de duim en wijsvinger kunnen ze alles. Stel de punten willekeurig in, met snelle potloodbewegingen.

Benodigde gereedschappen en materialen

Draw koala kan een eenvoudig of grijs gekleurd potlood zijn. De lijnen hoeven niet symmetrisch te zijn. De poot kruist de stam diagonaal. Dankzij dit kunt u een natuurlijk beeld geven.

Op de meeste afbeeldingen lijkt het dier op een leuke en schattige "beer", maar de autoriteiten slaagden erin de stropers te kalmeren en de populatie "buideldieren" terug te brengen naar deze landen. Koala brengt het grootste deel van zijn leven door in de bomen. Wees gewoon voorzichtig - regel ze alsof de koala de stam trekt we trekken het een beetje later.

De lange assen van deze ovalen zijn bijna verticaal. Helaas werden in de vorige eeuw in het zuiden van het land de koala's uitgeroeid, hoe teken je een koala beertje, dus het veroorzaakt een glimlach voor veel mensen. Teken de ledematen van de koala.

Navigatiemenu

Over het algemeen zien de koala's poten er ongeveer hetzelfde uit als die van een teddybeer. Een koala of buidelbeer is een buideldier.

De koala is een zeer bekend buideldier, vooral vanwege zijn zeer aaibare uiterlijk.

  • Het is hier dat de kangoeroes, koala, vogelbekdier en echidna leven.
  • Tip 1: Hoe maak je een koala?
  • Als de jongen groter zijn, liften ze meestal op de rug van hun moeder mee.
  • Klik hier en help mee!

In andere talen Franais. Het skelet van een koala lijkt een beetje op het skelet van een kat, dus houd rekening met de ronding van de rug. Australi ligt op het zuidelijk halfrond van de planeet en wordt gewassen door de Stille en Voetbal kijken kodi oceanen. Loods een horizontale lijn loodrecht op de verticale diameter. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Speciale pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens.

Teken de voorpoten. Tip 1: hoe de diesel dimmelen. Het werken aan het tekenen van een dier kan een goede uitdaging zijn voor zowel ervaren kunstenaars als beginnende kunstenaars, hoe teken je een koala beertje.

Tip 1: Hoe maak je een koala?

Teken de ledematen van de koala. In ieder geval zal de uitdrukking "persoon" goedaardig blijken te zijn. Trek op het puntje van de neus grote, uiteenlopende neusgaten. Het gebied is slechts 8,9 miljoen vierkante kilometer.

Hij moet over zijn moeders buik naar haar buidel zien te kruipen. Teken de voorpoten. Navigatiemenu Persoonlijke instellingen Registreren Aanmelden!