Digitaal formulier maken in word

Geplaatst op: 14.11.2020

Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Stel de eigenschappen van de besturingselementen in.

Heb je alles ingevuld dat je in wilde vullen? U hoeft het alleen maar te activeren met deze eenvoudige stappen:. Met behulp van de knoppen in deze groep kun je nu besturingselementen invoegen in je document.

Selecteer ontwikkelaars en inhoudsbesturingselementen voor de bouwsteen. Wachtwoord vergeten?

Je aanvraag is verstuurd Moeder van max verstappen is een e-mail verstuurd naar.

Typ een bestandsnaam bij Opslaan als en selecteer vervolgens Opslaan. Om te zorgen dat digitaal formulier maken in word Computertotaal! Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Wachtwoord vergeten.

Wanneer mensen hierop klikken uiteraard zonder Ontwerpmodus dan kunnen ze eenvoudig een foto vanaf hun harde schijf toevoegen. Allow us access to your last task and the files used. Een datumkiezer laat een datum op een kalendertje selecteren.

3 Gemakkelijke manieren om invulbare formulieren te maken

Cookies op Computertotaal. U kunt Eigenschappen instellen voor besturingselementen die eenmaal zijn ingevoegd. We raden u aan om een PDF-bestandsindeling te maken. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Je doet dit eenvoudigweg door nogmaals te klikken op Ontwerpmodus , zodat deze modus is uitgeschakeld. Eerst vul je een kop in met gewone tekst waaruit duidelijk wordt wat men hier moet invullen, zoals naam, adres enzovoort.

Specifieke eigenschappen voor een keuzelijst met invoervak instellen Vervolgkeuzelijst Typ tekenreeksen voor de items in de keuzelijst.

En een tekstvak laat intypen van gegevens toe. Dan is het tijd om je formulier te testen. Een formulier maken in Word is niet zo ingewikkeld. Wil je dat mensen ook een pasfoto kunnen toevoegen.

Met behulp van de knoppen in deze groep kun je nu besturingselementen invoegen in je document.

Een formulier maken

Standaardtekst sets optionele instructietekst die wordt weergegeven in het tekstvak voordat de gebruiker in het veld typt. Zo kun je een titel opgeven zodat je in de ontwerpweergave het veld snel herkent, maar je kunt ook de kleur van de inhoud van het element veranderen of het gebruikte lettertype enzovoort. Met de macro die u wilt uitvoeren , kunt u kiezen voor een opgenomen of aangepaste macro die u wilt uitvoeren of waarvan u het veld wilt verlaten. Zo zorg je er tevens voor dat een gebruiker niet de instellingen of eigenschappen van de besturingselementen kan wijzigen.

Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten! Daarnaast voeg je onder of naast elk kopje een tekstveld in. Wil je dat mensen ook een pasfoto kunnen toevoegen, klik dan op Inhoudsbesturingselement voor afbeeldingen.

Contact opnemen met ondersteuning. Annuleren Hiermee worden de wijzigingen in het deelvenster geminimaliseerd en afgesloten.

Voorbeeld van een formulier

Zie Eigenschappen voor inhoudsbesturingselementen instellen of wijzigen voor informatie over het instellen van specifieke eigenschappen voor het besturingselement. Plaatsen Plaatsen. Als het tabblad Ontwikkelaars niet wordt weergegeven op het lint, raadpleegt u het tabblad Ontwikkelaars weergeven.

In een inhoudsbesturingselement voor tekst met opmaak kunnen gebruikers tekst opmaken als vet of cursief en kunnen ze meerdere goedemorgen schat in het arabisch typen.

Eerst vul je een kop in met gewone tekst waaruit duidelijk wordt wat men hier moet invullen, adres enzovoort. In de voorgaande stappen ben je de optie Eigenschappen al een paar keer tegengekomen.

Dit is de knop onder het kopje Besturingselementen waar je op klikt als je de eigenschappen van de betreffende elementen wilt aanpassen. Wij verdienen ons geld o, digitaal formulier maken in word. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Je gegevens hebben we opgeslagen. Zie Eigenschappen voor inhoudsbesturingselementen instellen of wijzigen voor informatie over het instellen van specifieke eigenschappen voor het besturingselement.

Martin Gijzemijter

Zie Eigenschappen voor inhoudsbesturingselementen instellen of wijzigen voor informatie over het instellen van specifieke eigenschappen voor het besturingselement. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Specifieke eigenschappen voor een selectie vakje instellen Standaardwaarde Kiezen tussen niet ingeschakeld of als standaard ingeschakeld.

Een sjabloon openen of een leeg document gebruiken Als u een formulier in Word wilt maken dat anderen kunnen invullen, dan doe je dat gewoon op de manier die je gewend bent in Word, digitaal formulier maken in word. Als je tekst wilt toevoegen, begint u met een sjabloon of document en voegt u inhoudsbesturingselementen toe.

Een veld is een element dat je op iedere plaats in je document kunt invoegen om tekst of andere informatie automatisch aan te maken en bij te werken?