Breiwerk aan elkaar maken

Geplaatst op: 22.10.2020

Zie video hieronder. We beginnen helemaal onderaan aan de boord van de Bernadette en naaien de naad dicht tot helemaal bovenaan aan de boord van onze mouw. Ook maakt blocken het makkelijker om je breiwerk in elkaar te zetten.

Tegenwoordig worden de meeste patronen in het rond of zoveel mogelijk in 1 geheel gebreid. Joining garter stitch seams was even worse for me than knits but your video shows it is so simple. Sehr hilfreich Ihre Videos, auch für "alte" Strickhasen. Veel handwerkplezier! Van: Bezem Design.

Breien met een breiring? Ook maakt blocken het makkelijker om je breiwerk in elkaar te zetten! Vind ons leuk op Facebook, breiwerk aan elkaar maken. Noodzakelijk Noodzakelijk! Zoals je kan zien op onderstaande foto? Monika Rieder Poppen en beestjes breien.

DROPS winkel worden! Je kan je voorkeuren hier wijzigen. Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, moet je ervoor zorgen dat je deze draadjes netjes afhecht en wegwerkt.

Bernadette vest in elkaar zetten

Bonjour, Merci pour cette vidéo très bien faite. Dagmar Viel Spaß beim stricken! Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, moet je ervoor zorgen dat je deze draadjes netjes afhecht en wegwerkt. Je kunt het breiwerk met een stiksteek in elkaar zetten. Alle Yarn.

Zoek een kolom dwarsdraadjes en zorg dat je ze in en nette lijn gaat naaien.

Monika Rieder. Toggle navigation. Gratis breilessen. Wat heel belangrijk is, is dat je de bovenstaande technieken allemaal geoefend hebt. De maassteek is heel makkelijk uit te voeren.

Gratis Cursus Makkelijke Sokken Breien!

Deze categorie bevat alleen cookies die ervoor zorgen dat de basisfunctionaliteiten en beveiliging van de website werkt. Gratis breilessen. Als je hier klikt ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Leer blocken. Maassteek afkanting In deze foto tutorial zie je hoe je twee, niet afgekante delen, bijvoorbeeld van een mouw. Leg breiwerk aan elkaar maken middelpunt van de mouw in het midden van de uitsparing voor de armsgaten zoals op de foto hieronder. Als jij schuine kanten van je breiwerk aan elkaar moet zett.

Basis benodigdheden. Son cuadros de diferentes colores para una manta tipo plaid. Question idiote : faut-il plier le tricot endroit contre endroit ou envers contre envers, breiwerk aan elkaar maken.

Zoek in alle video's

Na het breien moest je alles in elkaar gaan zetten: eerst de naden bovenop de schouders, daarna de platte mouwen inzetten en als laatste de zijnaad van de pols tot de oksel en dan de zijnaad. Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, moet je ervoor zorgen dat je deze draadjes netjes afhecht en wegwerkt.

Iedere situatie vraagt om een nieuwe beoordeling van de beste aanpak. Zoek een kolom dwarsdraadjes en zorg dat je ze in en nette lijn gaat naaien.

  • Media login Retailer login.
  • Persönlich fände ich es sowieso besser, solche Dinge auch in einer Grafik zu veranschaulichen.
  • Brei tips.
  • Sokken breien.

Laat een opmerking achter over deze video Your email address will not be published. Ho scoperto da poco i vostri prodotti ottimi, complimenti ,spiegazioni video facilmente comprensibili.

Op die manier blijft de draad goed vastzitten, maar breiwerk aan elkaar maken hij heel gemakkelijk terug los te maken. Wilt u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord gedicht moeder dochter engels ontvangen.

Une vido claire et efficace. Zorg ervoor dat je je breiwerk heel netjes tegen elkaar legt, maak paartjes van de steken van het ene deel en het andere deel, breiwerk aan elkaar maken. Bon tricot!

Mazen, grafting, kitchenersteek

Van: Arte Moda. Van: Garnstudio. Doris Gonzalez

Toggle navigation. DROPS winkel worden. Son cuadros de diferentes colores para una manta tipo plaid. Jana .