Voeding computer maakt lawaai

Geplaatst op: 11.09.2020

Het probleem ligt inderdaad aan de ventilator! Maak vandaag nog een HP-account aan!

De multiplier keer de base clock geeft je je kloksnelheid. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Voor optimale stilte zet je deze op het laagste niveau, maar je temperaturen kunnen dan wel wat oplopen. De socket is de cpu-aansluiting. Ik denk dat u het daar moet zoeken.

Ja, maak dan een back-up en voeding computer maakt lawaai de schijf zo snel mogelijk. Bv hartelijk dank. Er is een e-mail verstuurd naar. Waterkoeling is duurder tussen de 50 en euroje loopt het risico op een lek en de installatie is moeilijk. Blijft de schijf geluiden maken en vertrouw je het niet, is het probleem mogelijk niet een ventilator.

Als je harde schijf het onderdeel is dat het meeste lawaai maakt, is dat geen goed voorteken. HP desktop-pc's - Ventilator is luidruchtig en draait constant Windows. Wanneer een computerventilator langer dan 20 seconden hard draait, is er mogelijk een probleem met een ventilator of is de computer oververhit.

Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Ga na of uw computer is verbonden met uw netwerk en of de internetverbinding actief is. Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.

Voeding PC heeft hard zoemend geluid Vanmorgen gaf onze PC opeens in de voeding een hard zoemend geluid. Soms duurt dit echt wel 2 weken. In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een voeding computer maakt lawaai met daarin een link om de registratie te voltooien. Er is een e-mail verstuurd naar. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Nieuwste: gouwepeer Gisteren om. Als hij dan opnieuw opstart is het weg. Kies uw model.

Meld u opnieuw aan om door te gaan Aanmelden. Schuif het zijpaneel naar achteren en weg van de computer en leg het paneel aan de kant. Daarvoor download je de software van de fabrikant of gebruik je bijvoorbeeld SeaTools. Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen.

Pas de energie-instellingen aan, laat de computer enkele minuten afkoelen de grijze jager deel 4 samenvatting los problemen op met een luidruchtige ventilator. Windows Het kan helpen om eens Taakbeheer te openen en in de gaten te houden welk programma er zo veel rekenkracht verbruikt. Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen, voeding computer maakt lawaai.

Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar! De overige functies werken normaal. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Populair in Computers & Telefonie

Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Je bent een top opzoekerT Marita5, klasse. Uw antwoord was ook goed , kwam overeen met Dion.

Laatst bewerkt door een moderator: 21 nov Het voordeel ervan is dat de ventilatoren minder snel aanslaan en soms voeding computer maakt lawaai helemaal niet. De socket is de cpu-aansluiting? De base clock regelt onder andere de cpu-frequentie en de ram-frequentie.

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Blader door de lijst en verwijder wat je niet meer gebruikt. Gebruikersnaam: E-mail:.

Als je een ultrabook hebt, wordt openschroeven en stofvrij maken lastig, omdat dat soort laptops daarvoor simpelweg niet gemaakt zijn. Bovenaan Onderaan. Er bestaan ook koelmatten met een ingebouwde ventilator.

Geleidelijk is de kwaal minder geworden en nu is het brommende geratel al in geen tijden meer voorgekomen. De ventilator stopt of maakt ongewone geluiden De grafische kaart moet mogelijk worden vervangen! Er bestaan ook koelmatten met een ingebouwde ventilator, voeding computer maakt lawaai.