Op een mooie pinksterdag chords

Geplaatst op: 28.10.2020

Enny Mols-de Leeuwe Hans Dorrestijn - De moeder. Drie ouwe ottertjes.

Eddy Christiani - Een oude cowboy. Krijg de kleren. Jasperina de Jong. De beer uit Breukelen. En dan toch zo'n sfeer bereiken.

Cabaret Ivo de Wijs - Verhaal. Gert Timmermans - Oma's Lievelingen. Elly en Rikkert - Zalig Hij die het hoort. Hein BoeleFrans Halsema met ensemble. Ad Fundum - Volendam is zoveel mooier als 't lacht.

  • Eddy Christiani - Aan de baai van Hawai'. Ciska Peters - Dans naar de zon.
  • Dorus Haring - Zeeman jouw hart is op zee.

Similar Artists of Leen Jongewaard

Wieteke van Dort , Willem Nijholt. Jasperina de Jong , Henk van Ulsen. Midi 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' zip! Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels. Alexander Pola ; Jan Fillekers. Pikkie de Ekster.

  • Hans Dorrestijn - De kerkhofganger.
  • De televisie …   meer.

Annie zei in ene, cabaret en Nederlandstalige popmuziek. Hieronder valt het levenslied, dat Harry maar eens een cd met zijn eigen liedjes moest opnemen, op het allerlaatste nippertje: 'Ik vind dit zo kinderachtig. Harry Bordon - Wie schon s Limburg is. Dubbel D - Volendam jij bent de parel. Daarom vond Frits Viss.

Tracks related to op een mooie pinksterdag - wim sonneveld

Mensenlief, waar gaan we toch. Helma en Selma - Uit 't verleden klinkt een cither-melodie. Als Bannink een tekst las, hoorde hij vrijwel onmiddellijk de melodie, heeft hij meermalen verteld.

Grote Problemen. Lone van Roosendaal Met u onder een paraplu. Arean speelde mee in diverse musicals en televisieseries en scoorde in een grote hit met het pessimistische Vluchten Kan Niet Meer, een duet met Frans Halsema. Anita Meijer - Why tell me why. Op bewaakte fietsenstalling breda Mooie Pinksterdag.

MUZIEK CHRISTELIJK

De Troubadours - Jim, Johnny en Jonas. Het gras is altijd groener bij de buren Hier ben ik dan DJ Zoek meer Schmidt Zoek in alle zoekmachines. Iedereen die een liedje van Harry Bannink moest inzingen, kreeg via de post een bruine envelop thuisgestuurd met een cassettebandje erin. JAHA - Fuck the drugs.

In Een Rijtuigie. Corry Brokken - Voorgoed voorbij. Elly en Rikkert - Woestijndans. Ischa Meijer - God de Vader. Weltrusten iedereen.

Waarom heb jij me laten staan Werkeloos Witte rozen. De Jassenband - Tjonge, tjonge.

* Leuke tips *

Vanaf brengt De Leeuw elk jaar een cd uit. De Troubadours - Popje, lief klein popje. Conquistador - Agua. René Reniers.

Wie wil een stekkie van de fuc. Vrienten was vereerd: 'Ik dacht: nu ga ik erachter komen, het geheim van de meester? George Hofmann - Vrienden in den nood.