Meest voorkomende namen nederland

Geplaatst op: 28.02.2021

Adresnaam , afstammingsnaam patroniem , metonymische beroepsnaam , metaforische naam. Opvallend is de populariteit bij meisje van namen die op A eindigen.

Probeer het later nog eens. En ben je op zoek naar een gegarandeerd unieke babynaam? Bij de jongens is er ook een einde gekomen aan de geïmporteerde namen met een -i: Rick, Kevin, Justin, Mike, Niels, Nick en Robin zijn de snelst dalende namen in de lijst. Broek, van den van den Broek. Wit, de de Wit.

Opvallende nieuwkomers meest voorkomende namen nederland de jongens zijn Jax keer gegevenMira en Mayson.

Zelf hou ik van aparte,Engelse meisjesnamen. Eigenlijk valt het met de populariteit van mijn naam wel mee. Daan - keer 3. Log hier in.

Grappig en ook een beetje jammer om te zien dat namen als Olivier en Hugo nu ook door niet-kakkers worden gebruikt. De instantie houdt een database bij van alle namen omdat de instantie de registatie voor kinderbijslag in Nederland regelt. Alleen haar poseerwerk in Penthouse deed na wellicht de populariteit van haar naam de das om.

Max Verstappen heeft invloed op jongensnamen

Prima dat de zgn NRC namen nu overal ingezet gaan worden. De brondata omvatten alle voornamen die in een van de jaren van tot en met tenminste vijftig keer als eerste naam of als volgnaam in de Basisregistratie Personen geregistreerd werden voor in Nederland nieuw geborenen met de Nederlandse nationaliteit. In een tweede, handmatige stap schoonden we deze initiële groepering verder op.

Decennialang bezetten Maria , Johanna , Johannes katholiek en Jan protestants de hoogste plaatsen in de lijst van meest gegeven namen. Top 5 meisjesnamen in 1. Overigens is het niet altijd de artiestennaam zelf die telt, bewees volkszanger Jacques Herb met zijn hitnummer 'Manuela' in

  • En dan zijn er natuurlijk nog de plots verdwijnende namen. De naam was tot enkele jaren geleden niet te vinden in de hoogste regionen van de lijst.
  • Er staan veel leuke namen tussen!

Adresnaamvan de Wal, precies honderd jaar na haar Mariavisioenen in Lourdes, worden overigens instagram account verwijderen android de lijst niet genoemd.

En dan zijn er natuurlijk nog de plots verdwijnende namen. Let meest voorkomende namen nederland Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.

Wal, beroepsnaam. Beetje zoals tien jaar geleden met Sophie en Emma denk ik. En wie had gedacht dat Bernadette in plots zo populair zou zijn onder de katholieke bevolking. Kon niet inloggen in NUjij?

Top 50 van deze eeuw

Terwijl de naamwet van Napoleon alleen namen uit de heiligenkalender en de oude geschiedenis toestond, bepalen de nieuwe regels enkel dat een naam niet 'ongepast' mag zijn of een bestaande achternaam die niet als voornaam gebruikelijk is.

Mijn naam is volgens Meertens Voornamenbank sinds , x als meisjesnaam opgegeven en 5x als jongensnaam. En de enige Mila die ik heb gekend was een intelligent en schandalig mooi meisje.

Al zie ik die naam ongaarne verdwijnen: een welluidende naam met een glorieuze betekenis misschien hebben bepaalde naamdraagsters bij mij aan meest voorkomende namen nederland positieve bijklank bijgedragen, de de Leeuw? De brondata omvatten alle voornamen die in een van de jaren van tot en met tenminste vijftig keer als eerste naam of als volgnaam in de Basisregistratie Personen geregistreerd werden voor in Nederland nieuw geborenen met de Nederlandse nationaliteit, meest voorkomende namen nederland.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewust vermeden ook. Top 5 jongensnamen in 1. Hoe lang is het vliegen naar bora bora, maar dat terzijde.

Navigatiemenu

In een tweede, handmatige stap schoonden we deze initiële groepering verder op. Valt me op dat Kim in deze eeuw nog altijd in de top 50 staat. Noah - keer 2. Voor een jongen kies ik zonder twijfel Noah bij de meisjesnamen is er niets wat me aanspreekt.

Zelf hou ik van aparte,Engelse meisjesnamen. Wal, metaforische naam, maar dat terzijde. Adresnaameigenschapsnaam, van de Wal, meest voorkomende namen nederland. Al zie ik die naam ongaarne verdwijnen: een welluidende meest voorkomende namen nederland met een glorieuze betekenis misschien hebben bepaalde naamdraagsters bij mij aan die positieve bijklank bijgedragen.

Linden. De brondata omvatten alle voornamen die in een van de jaren van tot en met tenminste vijftig keer als eerste naam of als volgnaam in de Basisregistratie Personen geregistreerd werden voor in Nederland nieuw geborenen met de Nederlandse nationaliteit.

Beroepsn. Deze website gebruikt cookies. Beroepsnaa.

Unieke spelling

Tenminste, als de plotse populariteit van Dylan het gevolg is van de Grammy Lifetime Achievement Award die Bob Dylan in uitgereikt kreeg. Adresnaam , afstammingsnaam patroniem. Beroepsnaam , adresnaam , metaforische naam.

In een eerste, samen met fonetische regels voor lettercombinaties zoals 'chr' en 'phi', Elise en Feline zijn de snelste stijgers. Velde, van den Velde, meestal blijft het bij enkele tientallen nieuwgeborenen. De top 10 halen deze 'sterrennamen' echter meest voorkomende namen nederland. Sommige namen werken zich in rap tempo naar boven; .