Ik hou van holland spel vragen en antwoorden

Geplaatst op: 22.02.2021

Keel   Op welke dag brengt ons volgens ons bijgeloof ongeluk? Zeeland Onder welke naam kennen wij zanger Willem Bijkerk beter?

Wie is er goed in de schattingsronde , wie kan er spellen als een dolle stier en wie kan zichzelf het beste in bedwang houden als de spanning stijgt en de vragen in rap tempo voorbijkomen?? Astrid Lindgren   Wat is de meest gespeelde vorm van het kaartspel poker?

Euro Disney   Ligt Spanje boven of onder de evenaar? Pupil   Welk dier is ook de naam van een houten standaard waarop een kunstschilder het doek zet waar hij mee bezig is? Kazen Hoe noem je een verkorte handtekening met alleen je initialen?

Tandem   Wat heb je onder je ogen als daar donkere kringen zitten, bijvoorbeeld door te weinig slaap. Renie   Waarvoor staat de afkorting PVV. Deze activiteiten vinden plaats op 1,5 meter afstand van elkaar.

Het lieveheersbeestje   Door welk programms is Ben Saunders in bekend geworden. Walvis   Waar worden vrouwen het oudst in de hele wereld.

Kijkt u altijd naar Ik hou van Holland op tv? Met hun poten   Welke vogel is de meest voorkomende ter wereld?

Ik hou van Holland quiz op locatie

Fluitconcert Hoe heet het openluchtmuseum in Alphen aan den Rijn gericht op de Nederlandse geschiendenis? De Kameleon   Hoe noemen we een klein baardje ook wel, dat lijkt op dat van een geit?

Shorttrack Voor hoeveel jaar wordt een burgemeester in Nederland benoemd? Kippen Uit welk land komt het biermerk Corona? Esc Escape   Met welk werelddeel dreef Nederland in de 17e eeuw de meeste handel? Slang   Hoeveel rovers had Ali Baba 40   In welke richting gaat de zon onder?

Spleetje tussen je tanden Wie was de voorganger van Juliana als koningin van Nederland, ik hou van holland spel vragen en antwoorden. Selfie   Hoe heet het klemmetje actuele benzineprijs belgie super 95 je wasgoed aan een waslijn kunt vastmaken.

Rood, Blauw   Waar kijkt Dora op als ze de weg niet weet. Paardenkracht Wat is de achternaam van de presentatrice die achter het modelabel Nikkie zit.

Utrecht centraal   Hoe heet het getal in een breuk onder de breukstreep. Speel dan […]?

Antwoordenboekjes 30 teams

Zes   Wat is het tegenovergestelde van aanwezig? Utrecht centraal   Hoe heet het getal in een breuk onder de breukstreep? Onze themafeesten     1.

Shampoo   Welke insecten zitten er volgens de uitdrukking in je buik, als je verliefd bent. Pyjama   Welke kleur hebben Ruiten in een kaartspel. Limburg   Hoeveel dagen hebben augustus en september samen?

Nederlands Indi   Wat is de hoofdstad van Thailand. Selfie   Hoe heet het klemmetje waarmee je wasgoed aan een waslijn kunt vastmaken.

Vragen voor het verjaardagsspel:

De tijd tikt.. Wij vonden het echt een schitterende dag. Blauw Hoe word een fiets genoemd die door de politie wordt ingezet om fietsendiefstallen terug te dringen?

Eend   Hoe heet een glazen bak om insecten en reptielen in te houden?

Islam   Hoe noem je benen met naar buiten wijzende knien. Linda de Mol   H oe worden slakken zonder slak genoemd. Shetlandpony   Wat wordt er gemaakt van de huid van krokodillen. Dennis Weening Op welke dag van ik hou van holland spel vragen en antwoorden week was het vroeger traditionele wasdag? Nielson Hoeveel is een half dozijn. Uitje in een andere stad. De belastingdienst In welke provincie ligt het dorp Zoutelande. Vraag naar de mogelijkheden; van beek schildersbenodigdheden denken graag mee.

Weet jij het antwoord?

Puberruil   Wat is de naam van het ruimteactiefiguur uit Toy Story? Telegraaf Welke stad wordt in het Nederlandse telefoonalfabet gebruikt voor de letter U? Wilhelmina Hoe noem je een boek waarin de auteur zijn eigen leven beschrijft? Holle Bolle Gijs Wat is de vergrotende trap van groot?

Auditie Hoe noemen we een tangetje om een splinter mee uit je lichaam te halen. Karaoke   Hoeveel seconden zijn er in 5 minuten. Heb je al meer informatie.