Best western museum hotel delft parkeren

Geplaatst op: 19.10.2020

Accommodatie toevoegen. Bekijk alle 0 vragen. Kinderen onder de vier jaar reizen gratis.

Type reiziger. Knus hotel. Maximum aantal personen in een kamer: 3. Bekijk alle 12 tips. Prima hotel in het centrum van Delft.

Bert van Vliet, personeel erg vriendelijk. Russisch 6? Gemiddeld Gereisd met partner in september Nuttige review 0. Bedank Sneter. Kamer netjes en schoon, Rapporteren. Klantenservice Veelgestelde vragen.

Hebreeuws 1.
  • Lijst wordt bijgewerkt
  • Gereisd met partner in augustus

Benieuwd naar de prijzen?

Heel goed Children: 0 1 2 3 4 5. Lijst wordt bijgewerkt Wij zijn absoluut geen klagers, maar bij dit hotel gaat een hoop mis. Gezien de centrale ligging hebben we gekozen voor het Museumhotel. De ontvangst was hartelijk en gastvrij.

Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen apart te worden betaald in het hotel.

  • Parkeren Er is geen parkeergelegenheid bij dit hotel.
  • U betaalt alleen aan het hotel. Inlog eigenaren.

Toen we aankwamen konden we nog niet inchecken. Hotels Delft. De bewegwijzering leidt u naar een van de parkeergarages. Beoordelingen filteren. Noors 1? Russisch 6. Heel de kamer is verlicht als de zon opkomt. Kies uw locatie museumhotel residence gallery.

Vind jouw hotel

Gereisd met partner in mei Nuttige review 0. Hotel Side Star Beach. Lijkt op Brugge in Belgiƫ in het klein!

Meer hotels in Delft bekijken, best western museum hotel delft parkeren. Maar niet dit hotel. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Toen we later terugkwamen om in te checken duurde het allemaal heel erg lang en werd al pijnlijk duidelijk dat er bij andere gasten vanalles mis ging en het personeel hier onbekaam mee omging.

Schrijf een beoordeling. De kamers zijn verschillend van formaat en karakter en zijn ondergebracht in twaalf eeuwenoude grachten panden en patriciershuizen.

Restaurants

Personeel gewoon onvriendelijk. Datum van verblijf: maart Laagste prijzen voor je verblijf. Bedank bikraan. Uitstekend

  • Ontbijt was voldoende.
  • Jane, Rapporteren.
  • Parkeren is op 5 minuten loopafstand, wel prijzig.
  • Appartement Kunuku Aqua Resort.

Maximum aantal personen in een kamer: 3. Parkeren Er is geen parkeergelegenheid bij dit hotel. Tot zover het positieve. Shanghai Hotel Holland. Kijk uit als je de deur uitloopt middelste gebouw : je komt uit in een steeg die doorrijroute is voor heel veel fietsers!

Kamer groot en netjes. In verband met insecten hadden wij alle ramen gesloten toen wij best western museum hotel delft parkeren ochtends op pad gingen.

Hulp bij boeken?

Kies uw taal Nederlands English Deutsch. Beoordelingen filteren. Museumhotels Delft ligt midden in het historische centrum van Delft.

Kamer groot en netjes.

Oh ja, en jongelui die 's nachts luidruchtig door de steeg lopen. Onze garantie Reserveren is veilig. Playa del Ingls.