Alle delen van dagboek van een muts

Geplaatst op: 20.02.2021

En ze schrijft al bijna 1 jaar in haar dagboek! Rachel Renée Russell.

Rachel renee rusell is gewoon de beste schrijver OOIT! I love deze boeken. Toen gaf ze mij die boeken, ging ik thuis lezen. Geef mackezie een knal je ben geen muts je ben mij beste vriendin!!!! Het zijn geen moeilijke boeken.

Het vervolg op'Nikki weet raad'?. Met vriendelijke groet, cool dat het ook van die schrijfletters heeft. Heb ze alle 6. Komen er nog meer delen en waarom komt er geen film van dat zou zo leuk zijn. Degene die wint alvast gefeliciteerd " Kirsten swart op 5 december "Ik vind dagboek van een muts echt heel leuk.

Maar de andere ook hoor :.
  • Ik vraag me af wanneer dagboek van een muts deel 6 in Nederland uit komt?! Ik ben altijd de eerste die het boek koopt ik wil zo snelmogelijk het nieuwe boek hebben!!!
  • Lees meer Lees minder. Blij dat ik ook iemand ken als mij, ik word ook vaak gepest gelukkig heb ik een vriendin die me beschermt.

Navigatiemenu

Deel 3,5 kan je zelf schrijven super tof!!!!!! Ik probeer de boeken altijd te verdelen en dwing mezelf om max. Wanneer komen de volgende delen uit en hoe heten ze? Als beloning :. Liefdeskriebels

  • Ik keek op een Amerikaanse site en toen zag ik tot mijn verbazing al 10 delen!! Ik heb al 10 puppy love,1 dagboek van een muts,12 Liefteskriebels.
  • Wanneer komt hij nou echt uit? Doe mee aan de SuperSchrijfwedstrijd!

Ik wil ze alemaal!!. Ik lees nu al de 7e deel!. Deze boeken. I also want to become a writer later. Sinds kort hebben we ook een boekbesprekingpakket van Dagboek van een Muts! Russel you are ingenious!!.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Ook ben ik zelf beter gaan lezen zei de juf! Als beloning :. Kan er niks over vinden nl" Wendy Poesé op 19 juni "Echt super leuke boeken i love it" Naima op 12 juni "Super boeken" Emma op 10 juni "Ik heb ze allemaal gelezen echt super mijn favo is houd de dief! Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis.

Ik hoop dat dagboek van een muts deel 8 snel in Nederland komt. Toch wordt ze vrienden met de trouwe meisjes Zo en Chlo. En ze hadden gelijk. O ja en ze misschien iets dikker maken. Ik ben zo van van deze boeken.

Serie Dagboek van een Muts (vanaf 10 jaar)

Avonturen van een niet zo sierlijke ijsprinses. Deel 9 al???!!!! Maar het is echt een grote hit die geweldige boeken!

Ik heb zo'n zin in deel 4. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Het lijkt wel mijn leven!. Ebook 9, Analytische Cookies zijn nodig om o. Dit dagboek is van mij  en  Mijn gemutswaarin je zelf je eigen belevenissen kunt opschrijven. Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. Wie weet het.

Supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell

Schrijf er alsjeblieft meer delen!!! Het Zion mien lievelings boeken ik hen Zak er leaker door en ik ga krijgen in de spotlights en drama coordinator de camera. Ik hoop dat er nog een paar boeken uitkomen! En ik moet die hebben.

Ik heb deel 1 3 4 6 7 9 10 11 12 13 en de nieuwste op tournee deel 14. Daag" Marie op 24 mei "Ik heb al super veel boeken gelezen van dagboek van een muts en iedere keer suuuuuuuuuper mooi " Fee op 19 mei "ik hou van deze boeken ze zijn grappig en ik kan me er echt in inbeelden.

Email me ove jullie mening" douniaXXX op 23 september "ik lees het boek op school deel 1 heb ik al uit nu lees ik zak er lekker door ik weet niet welk deel dat is " isa op 23 september "Het is echt een super cool boek waneer komt ereen alle delen van dagboek van een muts 6 Omg is zo grappig" yelina op 21 september "Het is echt mijn lievelingsserie en ik heb alle boeken ook zelf thuis.